Sfarsit de gimnaziu/liceu
|
21 May 2010, 13:51
|||
|
|||
Crede'ma Sam, chiar vei regreta ceea ce ai spus..
La inceputul clasei a8a, abia asteptam liceul..parca acum ma vad cu Rose prin pauze si spuneam amandoua "ee, liceul, baieti draguti, profi super" dar acum regret..pentru ca nu vreau sa ma despart de colegii mei, buni sau rai, sunt ai mei..nu vreau sa'i las, simt ca ma las pe mine la scoala si incerc sa profit cat mai pot de bucuria anilor de scoala generala..e un sentiment minunat cand stai impreuna cu prietenii tai cei mai buni si povestesti intamplari din anii mai mici, sau cand te joci jocuri copilaresti cu ei..spre exemplu, azi toata clasa facea balonase de sapun..si da, in clasa a8a, noi ne distram cu balonase, pana si profa de mate a ras dar noua nu ne'a pasat, era distractia noastra si nimeni nu ne'a putut'o lua..sau cu mingea, incercam sa o luam de la baieti sa ne jucam si noi, fetele..si baietii radeau de noi si faceau glume..azi a fost o zi pe care nu o voi uita niciodata, probabil..nu am facut nici ore prea multe, deci a fost perfect..eu una am fost singura fata din clasa la prima ora si m'am simtit f bine..am stat cu cativa colegi si cu diriginta de vorba, si ne'am amintit de clasele a6a si a7a, a fost foarte frumos.. Profitati cat mai puteti de clipele petrecute alaturi de colegii vostri, pentru ca dupa ce va despartiti, veti regreta ingrozitor..eu nu vreau sa plec din clasa a VIIIa A, clasa de nebuni a scolii nu o voi uita niciodata |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|