Intalnire cu Myrtle
|
21 May 2010, 14:23
|||
|
|||
Dumbleore arata caraghios, stand in fata lor, intr'o baie pentru fete. Se uita piezis la elasticul ce ii innoda barba, afisand un zambet dulce.
"-Domnule director, de ce toata lumea vine in baia mea?!?!?!" intreba Myrtle, iesind din ascunzatoarea ei. "-Pentru ca e un loc..public daca pot sa spun asa" chicoti barbatul, privind'o cu ochii lui de un albastru intens. "-Dar m'am saturat" se planse Myrtle, afisand un chip martiirc. "-Myrtle, adineaori ai spus ca iti place sa ai companie" zise Neo, privind'o suspect. "-Da? Am zis eu asta?!" intreba fantoma, prefacandu'se revoltata. "-Mda, asta ai spus!" zise si Jessica, razand. "-Memorie scurta" chicoti Bell, in timp ce fata directorului schita un mic zambet. "-Deci, dumneavoastra credeti ca Severus e intr'adevar interesat de siguranta lui Bell??" intreba Neo, indreptandu'se spre Albus. "-Pai, e evident ca pentru el inseamna ceva mai mult decat o eleva, nu??" zise Dumbledore, razand. Usa se deschise brusc, iar Helena isi facu aparitia in baie. "-Salut!!" spuse Bell, privind'o vesel. Myrtle protesta nervoasa, si se arunca in primul closet pe care il intalni.. OOC: Nu'i nimic, am vazut ca ai scris si tu si am adaptat RPG'ul sa se potriveasca si continuarea ta..dar fi mai atenta data viitoare |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
De ce Myrtle?! | Ginny Anne Alden | 11 | 3,901 |
25 Feb 2012, 23:38 Last Post: Nathan Vermont |
|
A day with Myrtle | Ramona Neardow | 8 | 2,432 |
10 Aug 2011, 19:14 Last Post: Ramona Neardow |
|
Un cadou pentru Myrtle | Anaella L. Hathway | 4 | 1,698 |