Primul weekend in Hogsmeade
22 May 2010, 14:25
"-Intram?" intreba Alice, iar Ichi aproba scurt din cap.
"-Eu primul" spuse Skynet, intrand in tunelul usor obscur.
Dupa ce ajunsera toti in inima copacului, observara ca scorbura se inchise in urma lor, blocandu'i inauntru.
"-Copac idiot! Ne'a inchis aici!" spuse Bell, iar o voce revertebra prin peretii de lemn.
Nu insultati copacul sacru, daca vreti sa gasiti comoara ascunsa in adancurile tainice ale magiei!
"-Ok, asta nu mi'a placut!" zise Alice, socata.
"-Scuze" sopti Bell, iar o lumina angelica strabatu tunelul.
"-Prea mult mister aici" spuse Ichi, purtandu'si pasii spre locul de unde venise raza de lumina.
Ceilalti il urmara in liniste. Ajunsera la o fundatura, din spatele careia reieseau cateva raze slabe de lumina aurie.
"-Acum ce facem?!" intreba Skynet, in timp ce Bell se apleca sa observe mai atent peretele lemnos. Observa o alta inima mica, frumos sculptata. Era chiar in centrul fundaturii, avand in jurul ei o incantatie: Animus Patefacius.
"-E o vraja aici, dar nu stiu daca e sigur sa o folosim" spuse Bell, in timp ce Alice si Ichi se aplecara sa citeasca si ei slovele ce se arcuiau usor.
"-Eu zic sa o folosim, suntem blocati aici" zise Skynet, iar ceilalti aprobara.
"-Animus Patefacius!" sopti Bell, iar in clipa urmatoare fura orbiti de o lumina trandafirie ce iesise din peretele de lemn. Dupa cateva minute, tunelul se deschidea din nou in fata lor, mult mai primitor. Cateva torte cu foc vesnic ardeau vesele, aruncand bucati de umbre mari pe podeaua prafuita. Un alt scris rosiatic se ivi in fata lor, pe pamantul pietrificat de trecerea timpului:Trandafirul de'l gasiti, Comoara o descoperiti!
Alice se uita instinctiv pe harta si vazu un mic trandafiras incrustat, in mijlocul copacului alaturi de inima micuta.
"-Intr'adevar, e un trandafir aici" spuse ea, in timp ce Bell privi mai atent cuvintele.
"-Deci, cautarea noastra se reduce acum la gasirea acestuio trandafir" spuse Ichi.
"-Dar nu e un trandafir oarecare" spuse Bell.
"-Cum adica?!" intreba Skynet, mirat.
"-Uitati'va putin la imaginea de pe harta. Infatiseaza un trandafir cu petale rosii, cu margini zimtate si tivite cu auriu, de forma unei flacari. Este trandafirul flacara-de-apa, l'am mai cautat o data" spuse cercetasa, amintindu'si cu drag de aventura in care cautase oglinzile de pace, alaturi de Stefan.
"-Wow, e superb" spuse Alice, admirativ.
"-Trebuie sa'l gasim, numai el ne conduce la comoara" completa Ichi, iar Skynet zambi usor.
Deodata, un zgomot zgudui linistea tainica, insotit de..
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Primul weekend in Hogsmeade - by Bell Evans - 25 Apr 2010, 09:12
Re: Primul weekend in Hogsmeade - by Bell Evans - 22 May 2010, 14:25

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Daca e weekend e relaxare... Alessandra R. Light 4 1,407 15 Jan 2012, 17:08
Last Post: Alessandra R. Light
  A trip to Hogsmeade Valentino Gaunt 3 1,346 11 Dec 2011, 05:23
Last Post: John Miller
  In Hogsmeade Alice Morris 11 2,295 22 Aug 2011, 22:12