Un pas inainte
|
24 May 2010, 10:15
|||
|
|||
Justinne cobora din masina impreuna cu parintii ei.Ofta si o lacrima se prelinse pe obrazul catifelat.Era constienta ca HOgwarts-ul va fi o a doua casa pentru ea.
"-Draga mea, nu fi pesimista.Crede-ma!Totul va fi cat se poate de bine.Zambeste!", spuse Kassandra, mama fetei. "-Este o zi speciala. Ca tine, de altfel.",glasui Eliphas. "-Tata, nu mi-a mai fost niciodata asa de frica...Mi-e teama ca voi fi incapabila sa imi fac prieteni.", suspina fata. "-Ei hai!Du-te si vei vedea ca eu mereu am dreptate!",o repezi Kassandra. "-O.K.,imi va fi atat de dor de voi. Va iubesc!", zambi nesigura Justinne. "-Si noi pe tine!", spusera parintii. Fata nu stia ce are de facut, dar deoadata o fata zambareata se apropie de ea: "-Salut! Cum te cheama?", intreba fata zambareata. "-Justinne...Justinne Armstrong.", se incurca fata. "-Ciudat nume!...Pe mine ma cheama Bell Evans.Dar uite-o si pe sora mea. Roseeee!!!Vino aici sa-ti prezint pe cineva",striga Bell. "-Buna!!Eu sunt Rose.Tu cine esti?",zambi sora Bellei. "-Ea este Justinne Armstrong.Esti noua pe aici asa e?",intreba Bell. "-Ai ghicit!Am o intrebare. Datorita faptului ca sunt noua ...nu stiu ce am de facut.Ma ajutati???,intreba sfioasa Justinne. "-Evident.Nici nu se pune problema!", exclama Rose batand din palme. Cele doua surori ii explicara fetei ca trebuie sa treaca prin zid. Justinne izbuti intr-un sfarsit sa ajunga pe peron. Acolo...[/b] Existenta noastra raportata la ratiune, nu se imparte niciodata exact, restul care ramane este minunat. Doar inima intelege, esentialul scapa privirii.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Un pas inainte - by Justinne Armstrong - 24 May 2010, 10:15
Re: Un pas inainte - by Bell Evans - 24 May 2010, 10:20
Re: Un pas inainte - by Veronique A. Dupont - 24 May 2010, 11:21
Re: Un pas inainte - by Justinne Armstrong - 24 May 2010, 11:27
Re: Un pas inainte - by Veronique A. Dupont - 24 May 2010, 11:49
Re: Un pas inainte - by Justinne Armstrong - 24 May 2010, 12:08
Re: Un pas inainte - by Veronique A. Dupont - 24 May 2010, 12:12