Un pas inainte
24 May 2010, 10:20
Acolo, Bell o ajuta sa'si duca bagajele in tren. Dupa ce gasira un compartiment liber si isi lasara cuferele grele, coborara din tren.
"-Dar nu e normal sa stau in tren?? Daca ne ia cineva locurile?!" intreba Justinne, ingrijorata.
"-Vom gasi altelte" raspunse Bell, zambind in timp ce Rose se furisa de langa ele.
"-Hey, unde pleci?!" intreba Justinne, mirata.
"-Sigur se duce sa'si intalneasca vre'un..prieten" chicoti cercetasa.
"-Dar..daca nu mai incapem in tren!? Adica, anul asta au venit mai multi elevi incepatori. Sunt mai multi ca anul trecut" sopti Justinne, privind cativa copii ce stateau in tren, cu nasurile lipite de geamul aburit.
"-Dar cei care au terminat anul VII, nu se mai intorc la Hogwarts. Iar in locul lor, vin bobocii" zise Bell.
"-Si tu, la anul nu vei mai veni?!" intreba Justinne, cercetatoare.
"-Din pacate, nu. Acesta e ultimul meu an ca eleva la Hogwarts. Dar ma voi intoarce ca Profesoara, de Transfigurari. McGonagall se pensioneaza" raspunse fata, cu un zamnet.
"-Dar nu vei mai sta asa mult cu noi, nu?" intreba Justinne.
"-Nu, dar totusi, voi fi la castel daca veti vrea sa vorbiti cu mine" zise Bell, jucausa. Era constienta de sentimentul de tristete ce o acapara cand venea vorba de despartirea de viata de elev, dar in acea clipa nu vroia sa ii intristeze pe altii cu asta.
"-Si acum, ce facem??" intreba Justinne.
"-Hai sa ne uitam dupa niste fete cunoscute. Am sa te prezint prietenilor mei, vei vedea ca sunt foarte draguti. Cam nebunatici, dar draguti" raspunse cercetasa, razand..
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Un pas inainte - by Justinne Armstrong - 24 May 2010, 10:15
Re: Un pas inainte - by Bell Evans - 24 May 2010, 10:20
Re: Un pas inainte - by Veronique A. Dupont - 24 May 2010, 11:21
Re: Un pas inainte - by Justinne Armstrong - 24 May 2010, 11:27
Re: Un pas inainte - by Veronique A. Dupont - 24 May 2010, 11:49
Re: Un pas inainte - by Justinne Armstrong - 24 May 2010, 12:08
Re: Un pas inainte - by Veronique A. Dupont - 24 May 2010, 12:12
Re: Un pas inainte - by Bell Evans - 24 May 2010, 15:49
Re: Un pas inainte - by Veronique A. Dupont - 25 May 2010, 15:11