Pisica Neagra
24 May 2010, 10:15
Zoya mergea singura de-a lungul unei alei vrajite. Se uita ciudat la toti trecatorii si la hainele acestora. Cu toate ca toti erau vrajitori, hainele lor pareau atat de normale. Se astepta sa vada mantii lungi si negre, nu blugi si tricouri colorate. Se mai uita o data la toata lumea ce-o inconjura, iar apoi reveni cu gandul la micuta lista ce-i fusese strecurata in plicul cu admiterea la Hogwarts.
Isi luase deja toate manualele de la "Caligrafie & Pete", faimoasa librarie a vrajitorilor. In continuare trebuia sa-si procure o bagheta magica, un ceaun vrajit, un set de fiole de sticla sau cristal, un telescop si o balanta de cristal.
Dupa doua ore de mers in lungul si-n latul strazii, reusi sa-si cumpere ceaunul, telescopul, setul de fiole si balanta. Acum urma clipa cea mai dificila, cumpararea baghetei.
Zoya mergea cu pasi marunti pana ce ajunse in fata unui magazin ce promitea sa produca cele mai bune baghete "din 381 i.Ch. pana azi". Imediat ce roscata pasi in interirorul magazinului un bat auriu o lovi drept peste fata.
"- Buna ziua, buna ziua" zise un batranel cu parul carunt
"- Buna ziua" raspunse fata "- Batul acesta tocmai m-a lovit" continua ea
"- Acesta nu este un bat, dar mai bine lasa-ma sa ma prezint mai intai: Eu sunt Ollivander, iar aceste este bagheta ta"
"- Bagheta mea? Asa pur si simplu? Ma asteptam sa fie mult mai greu" zise fata
"- La unii e mai usor, la altii mai greu. Dar aceasta este bagheta lunga de 25 de centimetri, facuta din par de unicorn si unghii de dragon" zise batranelul foarte fericit
"- Multumesc. Ne mai vedem" spuse roscata dupa ce plati bagheta
Iesita din magazin zari un mic Pet Shop - daca putea fi numit asa. Fata se intra in magazin ca vrajita. Se uita la iepuri, la pisici, la broaste si la bufinite. Ramase uimita de o bufnita alba ca zapada si era hotarata ca acela va fi animalul ei de compania, cand o pisicuta mica cat palma se sui pe cusca si incepu sa mieune. Fata nu-i dadu atentie si continua sa se holbeze la micutul bulgare de zapada. Cand vru sa ia pasarea pentru a o plati o mana isi puse rapid mana pe cusca si o insfaca.
"- Scuza-ma, dar eu am vazut-o prima. Sper sa nu te supei" zise...

my momma { raised } me a prophet
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Pisica Neagra - by Veronique A. Dupont - 24 May 2010, 10:15
Re: Pisica Neagra - by Alice Morris - 06 Jun 2010, 15:05
Re: Pisica Neagra - by Veronique A. Dupont - 06 Jun 2010, 15:57
Re: Pisica Neagra - by Alice Morris - 06 Jun 2010, 18:16
Re: Pisica Neagra - by Veronique A. Dupont - 06 Jun 2010, 18:33
Re: Pisica Neagra - by Samantha Hawkins - 07 Jun 2010, 08:35
Re: Pisica Neagra - by Veronique A. Dupont - 07 Jun 2010, 16:00
Re: Pisica Neagra - by Samantha Hawkins - 08 Jun 2010, 19:40