Sentimente pe hartie
|
25 May 2010, 07:12
|||
|
|||
Ma trezesc in noaptea alba,rece
Imi e frig Stiind ca durerea ramane,iar timpul trece Incep sa strig Ceva ma apasa,ma doare pieptul Poate m-am lovit Am cazut de pe un nor din cauza unui obstacol? Sau doar te-am iubit? Ochii incep sa ma arda fara incetare Imi sunt reci Cu timpul invat ca iubirea doare... Iar tu poti sa pleci Prima adiere,prima data,ochii verzi si blanzi Le-am simtit Dragostea noastra...o recunosc cu astrii umezi A amutit Vina o are cel ce a gresit... Amandoi Iar unul dintre noi a suferit... Noi doi Tu ai disparut, eu m-am ascuns Am vrut sa mor Iar de cuplul si sentimentul de nepatruns... Nu imi e dor Noi doi,un singur suflet...nu mai exista A pierit Dragoste stiind ca e a noastra artista A impietrit S-a ascuns departe,dupa norii innegriti Ca sa piara Iar cei inocenti,de ea sunt mult prea feriti Ca sa nu moara ~Ca si noi~ Amintirile ce ne invadeaza acum mintea si sufletul Vor sa dispara Si usor imi aduc aminte,fortat,simt gustul... De-o iubire amara Tu esti ziua alba si luminata,inflorita Vezi totul Dar eu sa vad soare in noaptea intunecata N-am norocul Cum mi-am dorit,atunci...odata,demult Sa nu ne intalnim Asa nu mi sa implinit dorinta,voita mult Ca sa ne iubim Am fost despartiti de ganduri si sentimente Tu sa fi un soare Iar eu sa stau in intuneric,si sa fiu numita A noptii lumanare Sa nu ne vedem privirea niciodata Sa nu ne simtim Iar inima alba,pura si curata Sa n-o unim. Mentionez....nu-mi doresc rima perfecta ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|