O scrisoare
|
26 May 2010, 14:41
|||
|
|||
Vazand micuta bufnita indreptandu'se spre ele, Bell o recunoscu pe Loly, iar bataile inimii incepura sa'si faca de cap.
"-Hey, cred ca ai o scrisoare" spuse Alice, vesela. "-Dar nu au cum sa'mi fi scris parintii atat de repede" spuse Bell, razand. Pasarea ateriza lin pe umarul cercetasei, ciupind'o vesela de obraz. Aducea doua scrisori, dintre care una era de la parinti. "-Sau da" chicoti Helena, cand Bell deschise prima scrisoare. Draga Bellyshor, Noi suntem foarte bine. Acasa, lucrurile sunt ca de obicei, eu la Minister in fiecare zi iar tatal tau la Jandarmerie. A fost promovat, acum fiind seful intregei Londre. Am dat si o mica petrecere, dar nu puteam sa va chemam si pe voi, dat fiind ca aveati scoala. La Minister, vesnicile dosare si pergamente zburatoare, doar sti. Nate a invatat sa zboare, e foarte incantat de matura pe care a primit'o de la noi, cadou de Mos Craciun. Acum i'am dat'o sa se joace, si te anunt ca a spart deja doua cani si o vaza, dar nu e supararea prea mare, erau destul de urate. Mai mila mi'a fost de magnolia pe care a rupt'o, dar asta e. Copil, ce sa'i faci. Ne este foarte dor de tine si de Rose. Sper sa ne mai scrii in curand. Te iubim mult, si pe sora ta le fel. Imbratisari de la parinti, si una mare de la Nate "-Ce dragut" spuse Alice, zambind. Citise scrisoarea o data cu Bell, de dupa umarul acesteia. "-Dap, am o mama de milioane" chicoti Bell. "-Si cealalta? De la cine e??" intreba Helena, curioasa. "-Nu stiu, nu e semnata" murmura cercetasa, dupa care rupse plicul cu maini tremurande. Draga Bell, Imi pare rau ca nu ti'am mai scris de atata timp. Doar ca timpul imi este foarte limitat. Si stiu ca nu am nicio scuza, dar totusi imi vreau prietena inapoi. Iti duc dorul foarte mult, aici la Durmstrang. Totul pare strain cand tu nu esti alaturi de mine, sa imi dai sfaturi si sa razi de mine atunci cand gresesc din neatentie. Cu faceam cand eram mici..ce indepartate sunt vremurile alea, parca o mantie de ceata le'a acoperit. Dar stiu ca trecutul e demult plecat, insa sper ca amintirile cu mine sa nu le fi uitat. Pentru mine vei ramane intotdeauna Bellyshor cea impiedicata, care e cu un an mai mica si incearca mereu sa ma intreaca. Te iubesc mult, surioara mea adoptiva Respect si buna-voie din partea lui Sam, amicul tau.. Doua lacrimi calde cazura pe obrajii imbujorati, iar un sentiment de caldura interioara ii inunda intreaga fiinta. Pentru moment, uita ca Sam era intr'o scoala pentru Magie Neagra, uita ca nu ii scrisese de 4 ani. Tot ce conta era faptul ca el nu o uitase..ca inca exista in inima lui, intiparita ca Bellyshor cea mica pe care o cunoscuse cu atata timp in urma.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
O scrisoare - by Helena Daphne Rose - 17 May 2010, 17:15
Re: O scrisoare - by Alice Morris - 17 May 2010, 17:29
Re: O scrisoare - by Helena Daphne Rose - 17 May 2010, 18:34
Re: O scrisoare - by Bell Evans - 18 May 2010, 14:50
Re: O scrisoare - by Helena Daphne Rose - 19 May 2010, 13:54
Re: O scrisoare - by Bell Evans - 19 May 2010, 14:13
Re: O scrisoare - by Helena Daphne Rose - 19 May 2010, 14:38
Re: O scrisoare - by Bell Evans - 26 May 2010, 14:41