Perle...peste perle :))
|
29 May 2010, 09:51
|||
|
|||
Tare de tot mai ales la Lizzie ultima cu fluviul sau lacul Tititcaca..
![]() Hmm..ia sa vedem ce-mi aduc eu aminte din semestrul trecut... Profa de religie intra in clasa, facem rugaciunea si apoi ne asezam in bancile noastre fiecare cum apuca. Profa se apucase sa spuna ceva insa se oprise la un moment dat vazand cum una dintre colegele mele tot incerca sa stea cu capul sub banca incercand sa manance. Profa de relifie: - Mamaligo! Ce faci tu acolo, mamaligo?! Colega (Mihaela): - Nimic doamna... Iese repede cu capul de sub banca incercand sa inghita mai repede. Profa se aproprie de banca ei Profa de religie: - Asa, mamaligo! Bravo! Mananca ca nu cumva sa scazi in greutate! Nici nu zice profa bine cuvintele astea iar Mihaela( colega asta a mea) incepuse sa zambeasca asa in fata profesoarei, pana cand un coleg cam cu 2 banci in spatele Mihaelei avea un fel de tic ( cu totii avem cam acest tic) sa bage marginea creionului sau pixului in gura, si sa-l roada..>.< Atunci profa isi indrepta privirea spre el, rezemanduse de banca Mihaelei. Profa de religie: - Asa,mamaliga mica! Roade! Apoi se duse in fata clasei uitanduse la noi toti Profa de religie: - Ca tot aveti voi boala asta, mamaligilor..Ia, acu toate mamaligile sa se descalte si sa inceapa sa linga podeaua! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|