Lectia III - Animagi. Varcolaci
|
29 May 2010, 20:32
|||
|
|||
Urmatoarea ora de Transfigurare veni pe nesimtite. Am intrat vesela in clasa. La predarea temelor, mi-am deschis pergamentul si am verificat inca odata tema. Totul corect! Ma rog, speram.
TEMA ● Explicati cum poti deveni un Animagus si ce forma ar putea lua animalul in care vrajitorul s'ar transforma. Animagus poti deveni daca te inregistrezi ca fiind Animagus dar de asemenea exista si anumite vraji, care se folosesc la inceputul transformarii in Animagus pentru a reusi transformarea . Insa pe parcursul "exerasarii" acestei tehnici, nu mai este nevoie de aceste vraji datorita faptului ca mintea s-a obisnuit deja cu transformarea automata a vrajitorului in Animagus. La inceputil practicarii transformarii in Aniamgus, se folosesc si unele potiuni pentru a evita efectele secundare. Vrajitorul deobicei se transforma in forma patronusului sau. ● Dati exemple de 3 vrajitori [inventati de voi] care sunt Animagi si 3 varcolaci. Florick Astrack- este cel care a descoperit revolutionara posibilitate de a te transforma in Animagus, studiind Patronusul sau. A trait in jurul anilor 1789- 1883, ajutat la studiereaa vrajilor de un ucenic de al sau. Ei au trimis prin mostenire aceste informatii , iar curand, ele s-au raspandit in lumea intreaga. Din nefericire, nu se stiu multe despre Florick Astrack, din moment ce el cu ucenicul sau, stateau izolati de restul comunitatii, prin padure. Comerus Crosck - A fost un comandant important care a apartinut Frantei. El a invins multe armate cu ajutorul Animagusului in care se putea transforma ( insecta ) si putea extrage cu usurinta informatiile de la inamici. A trait in jurul anilor 3500- 4100 . Se pare ca el toatta viata a cautat potiuni si vraji care sa il faca ma puternic, dar a si incercat sa inventeze. Tot el e cel care a inventat blestemul Crucio. Era un om meschin si nemilos, traind izolat de ceilalti in propria rautate. Neavand pe cine sa faca experimente cu incercarile lui se autoranea, fapt ce, cred cercetatorii, au dus de fapt la moartea lui. Insa, cu timpul a incetat autoexperimentarea, si a rappitt vrajitori pe care sa faca exoerimente. Doar 2 oameni au reusit sa scape de sub ghearele lui, dar de atunci, ei au trait mereu cu frica de a fi urmariti. Minerva Rospeack- vrajitoare din zilele contemporane, lucreaza la Minister. Este o femeie puternica. Animagusul ei este o bufnita. Traieste pe Aleea Diagon, insa locatia exacta nu se stie, din moment ce tot timpul se muta pentru a nu fi depistata de cercetatori. Nu a dorit niciodata comunicrea cu oameni, feerindu-se de acestia de asta nu se stiu multe despre ea. Fraskoeur, Romues si Pierrons Vlousseur- sunt 3 tripleti care au fost muscati in acelasi timp de 2 varcolaci. Ei mai traiesc inca, si sunt ingroziti la amintirea muscarii de catre cei doi varcolaci (nu se stiu exact vinovatii) De la ei aflam cat de groaznice sunt chinurile transformarii in varcolac, si pierderea controlului corpului. Povestesc ca sunt supusi la pierderea mintii, si la unei dureri insuportabile prin tot corpul. Si simtirea ca te inalti si ca te transformi in lup. Spun ca nu doreesc nimanui sa fie muscati de un lup sau de un varcolac. Ei povestesc ca deobicei pentru a nu rani pe nimrni de inchid sub pamant in trei camere diferite si consuma acea potiune care te face sa gandesti lucid in timpul transformarii. ● Explicati de ce un varcolac care a baut potiunea caracteristica, cu o saptamana inainte de luna plina, nu mai are violenta specifica acestor specii atunci cand se transforma. Deoarece s-a inventat o potiune speciala care are anumite ingrediente specifice si iti mentine luciditatea in timpul transformarii. Potiunea a fost inventata in 1986 si in zilele de fata se distribuie in putine, la preturi scumpe. Cercetatorii au descoperit ca datorita numarului mic de carcolaci fata de restul populatiei ( doar 15 %(. Insa ei se ingrijoreaza ca numarul acestora ar putea creste semnificativ. ● Scrieti diferenta dintre un Animag si un vrajitor transformat in animal. Un Animag are aceasi minte si ganduri ca vrajitorul transformat, deci poate gandi lucid si stie ce actiuni sa faca, in plus, el se poate transforma oricand in vrajitor la loc spre deosebire de un vrajitor doar transformat in animal, care nu poate gandi lucid ca un om, si care are nevoie de ajutorul unui vrajitor experimentat pentru a se putea retransforma in om. ● Optional! scrieti ce ingrediente credeti ca ar contine potiunea pentru varcolaci Dupa parerea ma, potiunea contine : - 2 linguri de iarba medicinala speciala (exemplu Antroga, o planta medicinala foarte eficienta, care se gaseste si in padurea lui Dean) - 2 fire de par de unicorn - 2 pene de Phoenix. - 10 cani de lapre de creok ( animal ierbivor care traieste in America de Sud, laptele lui ajuta la medicina, fiind foarte des in spitale. Se spune ca cica " laptele de creok poate face minuni") Am impaturit pergamentul si i l-am inmanat doamnei profesoare cu incredere. Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lectia I - Introducere | Veronique A. Dupont | 31 | 4,724 |
16 Jan 2012, 18:38 Last Post: Veronique A. Dupont |
|
Lectia III - Fera Verto | Bell Evans | 20 | 3,452 |
05 Aug 2011, 21:36 Last Post: Bell Evans |
|
Lectia II - Vraja Nallaw | Arwen Jade | 60 | 7,421 |
10 Apr 2011, 11:10 Last Post: Anaella L. Hathway |
|
Lectia I - Istoria Transfigurarii | Arwen Jade | 35 | 5,418 |
26 Oct 2010, 18:37 Last Post: Arwen Jade |
|
Lectia IV - Vraja Kndun | Bell Evans | 30 | 6,402 |
25 Aug 2010, 20:25 Last Post: Kasumi Mikoto |
|
Lectia II - Transfigurarea animalelor | Bell Evans | 42 | 8,575 |
08 May 2010, 18:50 Last Post: Bell Evans |
|
Lectia I - Principalele categorii de Transfigurari. Notiuni elementare | Ginny Malfoy | 26 | 6,098 |
17 Mar 2010, 10:06 Last Post: Guest |