Camping=Aventuri in Padurea lui Dean
|
29 May 2010, 21:37
|||
|
|||
Una...Doua...10....10000....secunde...minute, ore...zile. Cam asa arata ceasul in sinea mea.
Ma ridic plictisita si dau sa plec. "Jess, unde pleci? " ma intreba mama "Prin padure, de ce?" "Ia-o si pe Rain cu tine, poate gasiti ceva interesant" " Maybe...come on Rain. Let's go!" " Ok, Jess. " spuse ea pe un ton englezesc. Cativa pasi, nimic deosebit. O floare mai draguta care era culeasa deja de Rain mai completa din cand in cand buchetul ei. In rest... Cerul era de un albastru deschis, care te linistea instantaneu. Asa cum imi placea mie. Si cativa nori frumosi. Astfel, nu am rezistat tentatiei. " Accio patura, Accio aparat foto!" Imediat vaaaajjj in dreptul urechilor mele, si aparu o patura verde cu albastru si un mic aparat foto ca sa fac poze (pasiunea mea ) "Iar te intinzi sa privesti cerul? Iar poze?" " Nu cred ca ai ceva impotriva" ii scot eu limba. "Nu, nimic. Ma duc sa mai culeg flori" "Stai asa. Vino incoa" S-a apropiat tipil de mine, clar nedumerita. I-am dat un lantisor frumos...care statea lipita de corp. Era o inima facuta din aur. "E din aur pur. Asa stiu daca te indepartezi prea tare si o sa stiu unde esti. Si eu am unul din acesta" si i-am aratat un lantisor tot in forma de inima. "Acum du-te. sa culegi buchet frumos pentru mama." Inainte ca Rain sa apuce sa plece un "vaaaj!" se auzi pe langa tufisuri. Am intrebat increzator: " Cine e acolo?" fara sa dau drumul baghetei. Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Camping=Aventuri in Padurea lui Dean - by Bell Evans - 16 Apr 2010, 14:45
Re: Camping=Aventuri in Padurea lui Dean - by Alice Morris - 17 Apr 2010, 13:17
Re: Camping=Aventuri in Padurea lui Dean - by Bell Evans - 17 Apr 2010, 14:12
Re: Camping=Aventuri in Padurea lui Dean - by Kasumi Mikoto - 29 May 2010, 20:52
Re: Camping=Aventuri in Padurea lui Dean - by Jenny Spring - 29 May 2010, 21:37
Re: Camping=Aventuri in Padurea lui Dean - by Bell Evans - 11 Jun 2010, 21:22
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Rataciti prin Padurea lui Dean | Daniel Cruplud | 18 | 2,005 |
03 Jan 2011, 13:33 Last Post: Ema Snow |
|
Camping | Nereida Devon | 2 | 1,022 |
17 Mar 2010, 10:30 Last Post: Guest |