Vesnica problema
|
30 May 2010, 15:01
|||
|
|||
"-Tipul ala are probleme grave cu capul!!!" striga Bell, enervata. Vroia liniste, nu sa auda urletele infundate ale capitanului Cercetasilor.
"-Bellyshor, sa'l auzi cand iti tipa in ureche. Atunci sa te mai plangi" spuse Rose, chicotind. "-Mai bine nu. Ma lipsesc de tot Vajthat'ul" mormai cercetasa. "-Eu cred ca plec acum. Daca auziti urlete mai accentuate, inseamna ca Marrison m'a intalnit" zise Rose, oftand. Madam Pomfrey o observa si incepu si ea sa tipe: "-Domnisoara Evans, ce cautati in aripa spitalului, cand ar trebui sa fiti afara?! Plecati in momentul asta!!" "-Imediat" murmura Rose, apropiindu'se de Bell. "-Pa, nunim" spuse aceasta, zambind trist. Macar Helena statea si ea in spital, nu mai ramanea singura. "-Ne vedem diseara" spuse Rose, incurajator. "Asta daca mai traiesc si am auzul intact" chicoti fata, dupa care iesi o data cu Madam Pomfrey. "-Toata lumea urla azi" zise Helena, zambind. "-Da, in frunte cu domnul Marrison" chicoti Bell. Helena se intinse in patul de langa ea, mangaindu'si mana ranita. "-Cum ai reusit??" o intreba Bell, ridicandu'se din pat. Se simtea mai bine, desi piciorul inca o durea iar mana stanga ii facea necazuri. "-Un balon ghiulea" ofta Helena. "-Vajthat'ul e o catastrofa!" spuse Bell, razand. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|