Vesnica problema
|
30 May 2010, 15:30
|||
|
|||
Rose iesi furisandu-se din Aripa Spitalului si o lua de-a lungul coridorului. Trebuia sa ajunga in dormitorul cercetasilor ca sa-si ia cartile pentru ora de Potiuni si mai avea exact 10 minute sa parcurga jumatate de castel dus si intors. Daca intarzia, Plesneala ar fi penalizat intreaga casa scazand vreo 50 de puncte, daca nu mai mult. Si pe langa asta, parca n-ar fi suficient, ar mai si urlat la Rose ca i-a intrerupt "pretioasa ora". Cui i trebuie Potiunile?? Parca te-ar ajuta cu ceva!! Pff... bufni Rose enrvata apoi o lua la goana pe scarile miscatoare.
Ajunse in dreptul tabloului Doamnei Grase cand o voce iritanta se auzi din spatele ei. " - Rose Evans, stai pe loc!" ordona Craig Marrison catre fata. " - Off...Exact tu mai lipseai Marrison. Nu destul am sa suport urletele lui Plesneala, acum ti-ai facut si tu aparitia." ii spuse Rose baiatului strambandu-se dezgustata. " - Hey...nu pleci nicaieri!! Nu vezi ca am de gand sa-ti zic ceva??!! Cum poti lasa o persoana balta cand vorbeste cu tine!! Intoarce-te imediat!" zbiera capitanul echipei insa Rose intra in camera de zi ignorandu-l pe deplin. Fata fugi pe scarile circulare si scotoci prin cufar manualul de Potiuni. Il insfaca in graba si il arunca intr-o geanta pe care si-o puse pe umar, apoi o zbughi spre clasa izbindu-se de nimeni altul decat Craig Marrison... " - Pe langa faptul ca iti sta in obicei sa ignori oamenii, acum te mai si izbesti in ei...Rose Evans...Sa nu misti un deget pana nu asculti ce am de spus..." Capitanul se uita incruntat la fata apoi o apuca de mana si o puse fortat pe fotoliu. " - Bine, bine...Ascult...Dar grabeste-te ca daca patesc ceva din cauza lui Plesenala, te omor...Ai auzit!!" striga fata deja scoasa din sarite... " - Pai, in primul rand...Mai, apucat-o, unde ai fost astazi in loc sa vii la antrenament??" " - Mi-ai zis cumva apucat-o?? Asa mi-ai zis??!! Marrison, imbecilule!! Arghhh!! Am fost cu sora mea la spital! Esti multumit???" raspunse Rose abtinandu-se sa nu sara la gatul lui. " - Aha...Si nu puteai sa anunti pe careva??" striga gorila razboindu-se in continuare cu Rose... O tinura in ritmul asta timp de vrei jumatate de ora, pana cand fata isi aminti ca avea ora de Potiuni...Atunci se ridica brusc de pe fotoliu si dupa ce se stramba la Marrison o zbughi spre clasa. Jumatate de ora!! Acum chiar ca sunt moarta!! Ajunse in fata clasei si ciocani scurt spunandu-si rugaciunea dinaintea dezastrului. Se auzi un raspuns rece si direct Intra!, apoi pasi inca enervata in clasa friguroasa. " - Domnisoara Evans!!! La ora asta se vine??? Nu stii cat este ceasul??? Sau nu ti-ai putut permite unul?? Oricum ar fi, mi-ai intrerupt ora si pentru asta Cercetasii pierd 100 de puncte!!" Dupa ce isi termina discursul aproape interminabil, fata se aseza in banca si incepu sa prepare potiunea ceruta... Daca pana atunci avusese ghinion, ora decurse si mai groaznic. Potinuea ii exploda exact cand sa aduge ultimul element, iar Plesneala mai scazu 50 de puncte. Cand se suna, fata iesi din clasa fierband si se indrepta spre Aripa Spitalului sa-i povesteasca surorii sale ce ii facuse scumpul ei profesor Plesneala... Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|