Vesnica problema
|
30 May 2010, 17:57
|||
|
|||
Helena se trezi. De fapt niste tipete si strigate o trezira. Inca nu deschise ochii dar auzise o parte din conversatie:
Quote:"-DAA!" Helena se ridica si uitandu-se confuza in jur o zari pe Rose Evans si pe Bell Evans , care parea nervoasa. "-Umm , ce s-a intamplat?"intreba Helena nesigura. "-Rose a inceput iar cu coreeana ei!"spuse Bell. "-Hei , calm down oricine are o pasiune.De exemplu eu sunt obsedata de muzica rock si Vajhat. De fapt mai bine tac , sa nu te enervez si pe tine.."zise Helena razand."Tie ce ti s-a mai intamplat?Pari suparata..."o intreba fata pe Rose. "-Pai cum era de asteptat , Marrison a inceput sa tipe la mine in legatura cu antrenamentul de Vajhat la care am lipsit si datorita lui am intarziat la Potiuni iar Plesneala ne-a scazut 100 de puncte de la Cercetasi.." "-CEE?!"tipa Helena. "-Ai auzit prea bine. Iar la sfarsitul orei potiunea mea a explodat! Grozav.."zise Rose incruntata. "-Plesneala chiar e un tap imbecil!"striga Helena de o auzise si Madam Pomfrey. Aceasta se ridica din biroul sau si se indrepta spre fete. "-De ce tipati in halul asta? Ce e aici? Va spun eu , aici e aripa Spitalului ce trebuie mentinuta in liniste!!"tipa aceasta dar fu intrerupta de profesoara McGonagall ce intrase pe usa... ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|