Intalnire cu Myrtle
|
30 May 2010, 17:37
|||
|
|||
Era Peeves care ranjea rautacios plimbandu-si privirea de la fete la Myrtle.
"Ahaaa , deci ati venit sa va bateti joc de Myrtle ? Lasati ca v-am auzit eu pe holuri , v-am auzit eu...saraca Myrtle , cum poti Helena sa-i zici in halul asta?"zise strigoiul pe un ton ce se vroia inocent dar ochii ii sclipeau de rautate. "-Eu? Ce , acum numai ai pe cine pacali? Bombarda!"zise aceasta indreptand bagheta spre strigoi.Acesta disparu agonizand si blestemand. "-Multumesc Bell. Am scapat si de Peeves..."zise Helena. "-Multumesc? Pentru ce?" "-De la tine am vazut ca folosesti vraja asta impotriva lui Peeves!" "-Da , da , da...vorbiti , vorbiti , vorbiti...mai ales tu , care nu ai avut bun-simt si ma vorbesti pe la spate!"striga Myrtle cu degetul aratand spre Helena , iar tipatul ei le facu sa trasara pe celelalte fete. "-Voi chiar aveti ceva cu mine azi!"zise Helena razand. "Nu , nu te-am vorbit niciodata pe la spate pentru ca sincera sa fiu , nu esti un subiect asa interesant de discutat..."spuse aceasta. "-Ce? Crezi ca nu stiu cum toti susotesc si vorbesc...Myrtle cea urata , cea grasa...Hm!"spuse fantoma suparata apoi se afunda din nou intr-o toaleta. "-A fost chiar vesela de data asta."zise Rain. "-Si cand te gandesti ca aproape nimeni nu venea de obicei aici , in baia lui Myrtle cea Plangacioasa! Lumea evita locul asta! Iar acum e plin! Pana si Dumbledore a venit..."spuse Jessica razand. "-Ei , se pare ca Myrtle o sa trebuiasca sa gaseasca alt loc de a plange..."spuse Bell chicotind. ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
De ce Myrtle?! | Ginny Anne Alden | 11 | 3,877 |
25 Feb 2012, 23:38 Last Post: Nathan Vermont |
|
A day with Myrtle | Ramona Neardow | 8 | 2,417 |
10 Aug 2011, 19:14 Last Post: Ramona Neardow |
|
Un cadou pentru Myrtle | Anaella L. Hathway | 4 | 1,682 |