Children of the damned
|
31 May 2010, 19:31
|||
|
|||
Children of the Damned S-a intamplat totul atat de repede,precum licarirea stelelor in umbra unui cer de onix. Nu puteam da nimic,nu puteam primi nimic,deoarece nu a mai ramas nimeni pe lume ca sa-mi mangaie tacerea prelungita.Nimeni ca sa-mi fure lacrimile,ca sa ma imbratiseze cand aveam nevoie.Crezusem ca eram inconjurata de prieteni,ca ma vor ajuta la bine si la greu;insa,nu…Tot abisul era format din minciuni. Timpul insusi era pacalit de bataile panicate ale inimii mele.Corpul meu era dus de briza noptii din ce in ce mai aproape de pamant. In curand,toata durerea,toate supararile,vor disparea.In curand voi pluti in propria viata furata. Am incercat disperata sa ma tin de ata subtire a intunericului;in timp ce incercam sa-mi salvez viata,o serie de amintiri s-au perindat pe sub genele mele umede.Imagini ce imi povesteau existenta pana in ultimele secunde ale vietii mele. Cum s-a putut ajunge la asa ceva? Viata rupta cadea in continuare in noapte,inghitita de aerul rece al brizei de vara.Era un ultim confort pentru mine,inainte ca destinul sa se indeplineasca. In curand,totul se va sfarsi. ____________________________ Ok,sa nu ma bateti Chiar daca e al patrulea fic inceput Am inceput sa-l fac pentru ca aveam inspiratie pentru ceva ce avea actiune multa Ca sa nu va simtiti prost,sa stiti ca am inceput next-urile si la celelalte ficuri(inclusiv Equinox ) Sa-mi ziceti parerea voastra P.S.:Ignorati titlul(inspirat din ep. 13 din The vampire diaries )
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| Children's soul | | Ainsley Shannon | 10 | 3,211 |
07 Sep 2010, 18:22 Last Post: Ainsley Shannon |