Vesnica problema
|
01 Jun 2010, 19:15
|||
|
|||
Helena era intr-o pozitie cam inconfortabila si astepta ca cele doua femei sa iasa din incapere , ducandu-se la culcare amandoua. Helena o vazu pe Bell in intuneric , care nu inchisese inca ochii.
"-Tie iti este somn?"intreba Helena pe un ton plictisit. "-Nu."raspunse Bell pe acelasi ton. Era clar , in incapere domnea plictiseala.Ceva normal pentru Aripa Spitalului , cand stai in intuneric cu o mana rupta sau un picior rupt. "-Ahh , ce bine ca mi-am luat bagheta cu mine. Sper ca o mai am in roba de Vajhat..."zise Helena pe un ton soptit in timp ce cauta cu mana stanga bagheta dintr-un buzunar.Asigurandu-se ca madam Pomfrey era la culcare si ca nu se auzea nici-un sunet din biroul acesteia , murmura Lumos iar cu lumina pe care o facea bagheta o cauta pe Bell in intuneric. "-N-ai adormit?" "-Nu...Stii prea bine ca nu pot dormi acum. Cat e ceasul?"intreba Bell. "-Cred ca e miezul noptii. De ce?" "-Pentru ca poate ti se pare ciudat , dar mi-e foame."zise aceasta nesigura. "-Iar mie imi este sete! Dobby!"zise Helena iar spiridusul simpatic Aparu indata.Acesta facu doua plecaciuni catre fete si intreba: "-Cu ce va poate servi Dobby?" "-Cu doua sandwich-uri pentru mine si un pahar cu apa pentru Helena."zise Bell iar spiridusul Disparu . In nici numai 30 de secunde , le adusese fetelor cele cerute. Multumit ca le-a putut servi , Disparu din nou . "-Sper sa nu stau mult in spital. Chiar vreau sa castigam Cupa de Vajhat."zise Helena dupa ce bau din pahar. "-Iar eu sper sa nu ma mai impiedic..."spuse Bell oftand si chicotind in acelasi timp. ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|