Vesnica problema
|
01 Jun 2010, 19:39
|||
|
|||
OOC: Nu e nicio problema, Zoya, cum sa ne suparam
"-Ma bucur mult sa te vad" spuse Bell, cu o voce sincera. Viperina o privi pret de cateva secunde, dupa care se aseza pe marginea patului sau. "-Deci, se pare ca nici tu nu ai somn" chicoti Helena. "-De regula, nu prea dorm noaptea" sopti Zoya, ingandurata. Bell se uita atent la prietena ei si observa intr'adevar cearcanele adanci ce strapungeau fara mila chipul palid si frumos. "-Si noi avem aceeasi problema" spuse Bell, incercand sa zambeasca. "-Dar e aiurea sa stai intr'un spital" se planse Helena. "-Prea plictisitor" aproba Bell, cu o voce sarcastica. "-Dar cum de sunteti singure?! Adica, nu ar trebui ca o asistenta sa stea cu voi?!" intreba Zoya, mirata. "-Madam Pomfrey doarme probabil" spuse Bell, iar Helena izbucni in ras. "-Poti sai auzi sforaiturile daca asculti atent" spuse aceasta, iar Zoya schita un mic zambet. "-Si totusi, cum ati ajuns aici?!" intreba ea. "-Eu am cazut pe scari, in timp ce fugeam spre ora de Transfigurare" spuse Bell. "-Iar eu m'am accidentat la Vajthat" completa Helena. "-Tu ce ai facut azi??" o intreba cercetasa pe Zoya, care se pierdu din nou in sirul gandurilor.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|