O noapte in Camera Necesitatii
|
01 Jun 2010, 20:10
|||
|
|||
Quote:"-Cine e urmatoarea?" intreba Helena, vesela.Vazand ca nimeni nu raspunde , Helena se vazu obligata sa spuna: "-Eu sunt urmatoarea..."zise aceasta incercand sa schiteze un zambet. Gandindu-se cu ce s-ar putea imbraca , se gandi la o rochie pana la genunchi , un bleumarin inchis ca cerul , in valuri in zona umerilor. Da , in asta avea sa se imbrace. Si de indata in fata sa aparu rochia minunata la care se gandise. Totusi , rareori se imbraca in rochii sau fuste. Nu prea ii placea acea moda feminina gen rochie rosie sau roz cu tocuri . Insa daca era ceva misterios , sobru sau serios , accepta cu placere. "-Wow , e minunata!"zise Bell. "-Ti-ar sta chiar bine , avand in vedere ca ai parul castaniu!"spuse Anaella analizand rochia respectiva. "-Multumesc. Sa ma duc sa o imbrac acum?"intreba Helena. "-Da , de ce nu? In acelasi timp , ma duc si eu sa ma schimb."raspunse Zoya , iar doua cabine aparura de indata. In timp ce sa ducea spre cabina , Helena se gandi:."Hmm...dar nu m-am gandit cu ce ma voi incalta...cu siguranta , niste balerini negri , nu vreau tocuri sa-mi rup gatul!"si zambi in sinea sa. Dupa ce se imbraca , se admira in oglinda ce aparuse de indata. Nu vroia nici-un coc sau coada , ori vreo coafura sofisticata. Vroia ca de obicei , sa fie naturala , si isi lasa parul castaniu si ondulat sa-i cada in valuri pe spate. Dupa ce iesi , astepta parerea celorlalte fete si intreba hotarata zambind: "Ei , cum arat?" OOC: Eu am un frate in anul V ![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|