Eurovision 2010
|
01 Jun 2010, 21:48
|||
|
|||
Ahhhhh, în sfârºit am net !!! Bun. Sã comentãm ...
Piesa germaniei a fost plãcutã auzului, a fost bine fãcutã, fata are voce bunã, dar nu merita locul 1. Este absolut tragic ce s-a întâmplat cu piesa Moldovei. O astfel de melodie energicã, cu voci superbe sã acumuleze DOAR 24 de puncte ?? A fost de-a dreptul bãtaie de joc. Piesa Turciei nu mi-a plãcut absolut deloc, le stãtea mai bine cu o piesã turceascã cu influenþe orientale decât un rock fãcut mangã. Dintre toate þãrile participante, România a fost singura, sau, hai fie, printre puþinile melodii care au luat punctaj pe merit, mã refer mai degrabã la locul pe care l-au ocupat, iar dacã nu ne stãteau în cale coaliþiile ºi Domnul Geo, cu siguranþã am fi câºtigat Eurovisionul. Acum vine ºi cealaltã parte a monedei, dacã am fi câºtigat, economia României ar fi intrat în colaps complet ºi irevocabil. Lucrurile mai întâi s-au fi înrãutãþit, dupã care s-ar fi redresat ..Vã imaginaþi cã ar fi trebuit aranjat absolut tot Bucureºtiul sã arate lunã ºi bec. Apoi ca sã zic emoþia pe care aº fi avut-o (mai degrabã, fricã), oroarea cã ceva ar merge prost ºi ne-am fi dat cu firma-n cap sau, mai rãu sã ne fi dat foc la valizã ºi, cumva sã nu mai fim priviþi cu ochi buni la urmãtoarele ediþii. România momentan nu este pregãtitã sã organizeze un astfel de fenomen de talie internaþionalã ºi pentru mult timp nu va fi. Acestea fiind spuse, în pofida dezamãgirilor personale legate de aceastã ediþie, a fost cea mai plinã de talent de când existã Eurovision. Ne auzim la anul la Berlin. ![]() Ah, o pãrere despre melodia asta. Încã o melodie splendidã ºi o cântãreaþã cu voce cristalinã, pe lângã cea a Moldovei ºi a Ucrainei, ºi aceasta merita sã fie mai bine cotatã. http://www.youtube.com/watch?v=Z3nxhVyB5...r_embedded Live in the shadows, bring the light and share the darkness |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Admitere 2010 | Lyra Dust | 56 | 13,519 |
13 Jun 2011, 20:59 Last Post: Isabella River |
|
!!!!!!!!Eurovision 2009!!!!!! | Shayera Holl | 18 | 4,663 |
17 Jun 2009, 22:18 Last Post: Hercule Stone |
|
Eurovision | Briana Brighton | 4 | 1,925 |