Adminii nostri sunt dragutzi :)
|
02 Jun 2010, 12:29
|||
|
|||
Multumita lui June [ tot June ramai, Jess.. ]
Am descoperit si eu topicul.. Ok.. Paai.. sa vedem.. Kennya: Numai cuvinte de lauda la adresa ta, esti super de treaba si mai ales, iti multumesc pentru ca tu ai fost singura care m-a ajutat la inceput, in primele zile pe forum. Cred ca fara ajutorul tau eram total paralela. Imi place mult si modul in care spui totul foarte precis si exact, [ imi amintesti de var'miu mult iubit ] Deci.. Sa ne traiesti, Kennya !! Raiz: Pai, incep si la tine, ca si la Kennya. Numai cuvinte de lauda, pentru ca, pacat as avea daca as spune contrariul. Te apreciez pentru felul autoritar prin care tii sub reguli forumul [ membrii, mai exact ]. Si pentru agilitatea cu care faci toate lucrurile. Imi amintesc cand ai redeschis forumul.. cum imi spuneai pe mess tot ce aveai de facut.. ma miram cum de aveai atata rabdare si cum le faceai tu pe toate intr-o zi. Si ma bucur ca am avut ocazia sa te cunosc mai bine. Toate cele bune, sefu'. Lyra [ ca sa iau in ordine ]: Nu am avut sansa de a te cunoste mai bine, si regret asta. Insa imi dau seama ca esti foarte draguta si de treaba din RPG-urile tale. Mary: Am avut sansa de a face si RPG-uri cu tine si pot spune ca esti chiar foarte de treaba. Nu te cunosc foarte bine insa.. din cate spun si ceilalti, cred cu siguranta ca esti foarte draguta. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Poze cu surorile/fratii nostri | Hayley M. Alden | 5 | 2,642 |
30 Jan 2012, 04:57 Last Post: Splendora Cromwell |
|
metallistii nostri darkmartieni \m/ | Hayley M. Alden | 5 | 1,466 |
09 Jan 2011, 16:28 Last Post: Layla Wong |