Adminii nostri sunt dragutzi :)
02 Jun 2010, 08:49
Kennya : Prima data nu stiam cum sa vorbesc cu tine.Ma simteam rusinata intr'un fel . Tu mi'ai raspuns la toate intrebarile mele stupide cu calm si ai avut rabdare sa ma inveti. Rpg'urile tale sunt minunate si te apreciez si pentru asta. Eu nu ti'am gasit nici un defect. Esti o persoana minunata , care ne iubeste pe toti de pe forum si nu ne'ar abandona

Raizen : Nu am apucat sa te cunosc foarte bine , dar din cate am vorbit si din posturile tale esti un baiat foarte ok . Ai foarte multa rabdare si se vede ca tot ceea ce faci , faci cu placere si pui foarte mult suflet . Pentru asta te apreciez enorm . Si apreciez ca in fiecare zi esti pe forum si ne veghezi

Lyra : Pari o admina minunata. Daca nu erai tu , nu era Dark Mark. Te apreciez enorm si mereu ma bucur cand vad ca intri pe forum .

Mary : Desi nu te cunosc prea bine , pentru mine esti o persoana foarte de treaba . Si la tine , ca si la Lyra, ma bucur enorm cand intri. >Happywide<

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Adminii nostri sunt dragutzi :) - by Guest - 29 Dec 2007, 17:35
Re: Adminii nostri sunt dragutzi :) - by Bella Emily Rose - 02 Jun 2010, 08:49

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Poze cu surorile/fratii nostri Hayley M. Alden 5 2,635 30 Jan 2012, 04:57
Last Post: Splendora Cromwell
  metallistii nostri darkmartieni \m/ Hayley M. Alden 5 1,466 09 Jan 2011, 16:28
Last Post: Layla Wong