Sfarsit de gimnaziu/liceu
02 Jun 2010, 11:46
eu am avut banchetul sambata si au venit cam toate persoanele cu care ma inteleg bine, si a iesit super-pentru o noapte neam distrat si am uitat de toate, neam facut de cap
acum, in ultima luna de scoala, am inceput si noi sa ne intelegem mai bine, si imi va parea sincer rau sa plec din scoala fiindca mam obisnuit, iar sa merg la liceu va insemna pentru mine un inceput nou, sa nu cunosti pe nimeni, dar miar placea sa vina o colega cu mine, colega care este cam indecisa, si nu stie ce liceu sa aleaga

saptamana viitoare, ar trebui sa facem o serbare de sfarsit de ginaziu, si diriga-care este cea mai buna diriga care as fi pututo cere- nea impartis si poezii, si cantece cu versuri schimbate, am invatat sa cantam si Gaudeamus Igitur, si nea facut mama unei colege robe si toca[chestia aia de pus pe cap la studenti][noi nu stiam cum se cheama si ii ziceam cascheta]
si la banchet am cantat o melodie care se chema Dragi dascali, si cateva fete au inceput sa planga de nu se mai opreau
pentru mine, banchetul a fost super, si nu aveam starea necesara incat sa plang[+ ca mi se intindea si rimelul, dar astai partea a 2a]

nu prea imi vine sa cred cat de mult pot vorbi[adica scrie] despre sfarsitul swcolii si despre colegii mei, adik cat am vorbit si in celelalte posturi de la acest topic

[Image: 2igkmd1.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Sfarsit de gimnaziu/liceu - by Bell Evans - 20 May 2010, 15:41
Re: Sfarsit de gimnaziu/liceu - by Rose Evans - 20 May 2010, 16:40
Re: Sfarsit de gimnaziu/liceu - by Rose Evans - 20 May 2010, 17:40
Re: Sfarsit de gimnaziu/liceu - by Bell Evans - 20 May 2010, 19:32
Re: Sfarsit de gimnaziu/liceu - by Bell Evans - 21 May 2010, 13:51
Re: Sfarsit de gimnaziu/liceu - by Alice Morris - 02 Jun 2010, 11:46
Re: Sfarsit de gimnaziu/liceu - by Bell Evans - 02 Jun 2010, 14:02
Re: Sfarsit de gimnaziu/liceu - by Bell Evans - 10 Jun 2010, 14:31