Hogwarts, sosesc acum!
02 Jun 2010, 12:49
Bell intra in magazinul de baghete, in cautarea unei solutii de lustruire a lemnului.
"-Hey, salut!" i se adresa o voce cunoscuta.
"-Edward?!" intreba fata, privindu'l uimita pe baiat.
"-In persoana, e primul meu an la Hogwarts..si sincer, nu m'as supara daca mi'ai da o mana de ajutor cu cumparaturile, sunt total pierdut pe aici" spuse baiatul, cu un zambet jucaus.
"-Sigur ca te ajut, doar mai intai..as vrea o solutie pentru curatarea baghetelor, domnule Ollivander" spuse cercetasa, scotand bagheta din roba.
"-Domnisoara Evans, ma bucur sa va vad pe aici. Da, imi aduc perfect aminte de ziua cand ai venit cu sora ta. Lemn de trandafir salbatic, 10 inchi, miez din fir de par de unicorn, nu??" intreba batranul, cu ochii sclipitori.
"-Intocmai" raspunse fata, cu un zambet.
"-Vad ca e intr'o stare foarte buna, iti aduc imediat solutia" spuse Ollivander, disparand dupa rafturile incarcate cu sute de baghete.
"-Deci, ti'ai gasit bagheta??" intreba Bell, uitandu'se la prietenul sau.
"-Dap, de fapt, ea m'a gasit pe mine" chicoti Edrward. "Lemn de stejar, foarte rezistentã dar ºi flexibilã în acelaºi timp! 11 inchi cu panã de Phoenix" completa el, mandru.
"-Sa o folosesti sanatos" spuse Bell, razand.
Batranul se intoarse, tinand in mana o sticluta cu o potiune maronie.
"-Costa 2 galeoni, iar bagheta 92" spuse el, privindu'i pe cei doi copii. Dupa ce iesira din magazin, Bell spuse.
"-Deci, ce mai ai de cumparat??"
"-Pai, nu mi'am luat decat bagheta si bufnita" raspunse baiatul, izbucnind in ras.
"-Ai o bufnita?!" intreba fata, mirata. Nu observase micul ghemotoc care se odihnea pe umarul baiatului, privind'o cu niste ochi mari de chihlimbar.
"-O cheama Hubble" spuse Edward, admirativ. Micuta pasare il ciupi usor de ureche, in semn de afectiune.
"-Am si eu o bufnita, Lolly, dar e acasa" raspunse Bell.
"-Asa, acum unde mergem??" intreba Edward, dornic de aventura.
"-Hai la Caligrafie si Pete mai intai, sa iti cumperi manualele si apoi mai vedem" spuse cercetasa, zambind.
Straduta gemea de lume, care se inghesuia la cumparaturi. Anul incepea curand, asa ca fiecare se interesa de lucrurile necesare.
Ajunsi in librarie, un domn in varsta li se infatisa, intrebandu'i ce vor.
"-Anul VII si anul I, la Hogwarts" spuse Bell, cu o voce limpede. Curand, batranul se intoarse cu doua pachete mari de carti, pe care i le inmana.
"-Hai sa te ajut" spuse Edward, luandu'i cartile grele din mana.
"-Mersi..asa, ne mai trebuie pene de scris si cerneala" ofta Bell, speriata de cate cumparaturi trebuiau facute.
Dupa ce terminara cu libraria, se indreptara spre magazinul de robe.
"-Aici o sa stam mai mult" chicoti fata, cu gandul la micuta croitoreasa indesata ce lua masurile elevilor.
"-Hai sa mergem" zise Edward, zambind..
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Hogwarts, sosesc acum! - by Edward Rochester - 01 Jun 2010, 21:13
Re: Hogwarts, sosesc acum! - by Bell Evans - 02 Jun 2010, 12:49
Re: Hogwarts, sosesc acum! - by Bell Evans - 03 Jun 2010, 12:53