Un Nou Inceput... #2
|
02 Jun 2010, 14:34
|||
|
|||
Fata noua care fusese sortata la Cercetasi se dovedi a fii draguta.
"-Buna , eu sunt in anul trei." "-Eu sunt in primul an."zise aceasta zambind. "-La fel ca Zoya! Hmm..Bell sunt satula de budinca."spuse Helena. "-Cred si eu , ai mancat o gramada..."raspunse aceasta chicotind si privi farfuria goala din fata Helenei. "-Hei , Evelline si cum ti se pare la Hogwarts?" "-Sincera sa fiu , imi place mult si de-abia astept sa incep orele." "-O sa vezi ca o sa-ti faci si multi prieteni aici."zise Bell. "-Eu sunt curioasa in legatura cu antrenamentele de Vajhat. Din cate stiam , primul meci din an e peste trei saptamani si cum sunt Inaintasa trebuie sa ne pregatim din timp..."spuse Helena meditand. "-Contra cui jucati in primul meci?"intreba curioasa Zoya. "-Sunt Cercetasii contra Viperini , si ca in fiecare an , noi si casa voastra deschidem meciurile de Vajhat."zise zambind Bell. In sala domnea galagia iar cateodata aveai impresia ca vorbesti ca dintr-un butoi. Mancarea era delicioasa si nu aveai cum sa-i rezisti , asa ca Helena isi mai taie pe ascuns o bucatica de budinca... ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Un nou inceput.. | Lily C. Williams | 9 | 1,862 |
12 Dec 2010, 20:57 Last Post: Lily C. Williams |