O noapte in Camera Necesitatii
|
02 Jun 2010, 19:51
|||
|
|||
"-Ok, sa te vedem, Janella" chicoti Helena.
"-Deci, te provoc sa iesi in castel, sa il cauti pe Filch si sa folosesti blestemul Gogorita! de la spate" spuse Bell, iar Zoya izbucni in ras. "-Ok, asta nu'mi place cum suna" spuse Janella, consemnata. "-Ai vrut provocare" spuse Bell, zambind. Janella se ridica si lua pelerina invizibila pe ea. "-Stai asa, vin si eu" spuse Bell. Cele doua iesira din camera, acoperite de pelerina. Baghetele aprinse aruncau bucati mari de umbra pe peretii sinistrii, iar linistea in care era scufundat castelul semana cu sopotul unui izvor nesfarsit. "-Si cum il gasim noi pe Filch?!" intreba Janella, suparata. "-Cred ca ne gaseste el primul" chicoti Bell, cand in fata lor aparura doua pisici. Dna Norris mergea la brat cu nimeni altul decat Tom, motanul lui Stefan. "-Probabil e si stapanul ei prin preajma, nu?" intreba Janella, iar Filch iesi de dupa colt. "-Asa, frumoasa mea mica, sa gasesti tu puslamalele care nu dorm la ora asta" spuse batranul non, pe un ton admirativ.Bell abia isi inabusi un chicot. "-Fa'o, Janella" sopti ea, in timp ce se abtinea sa nu faca zgomot. Janella se indrepta spre Filch si sopti blestemul, dupa care o lua la fuga. Dar Bell ramase descoperita, in fata lui Filch. "-Oh, nu" spuse aceasta, speriata. Non'ul o vazu si incepu sa urle. "-TU AI FOST!! AM SA TE DUC CHIAR ACUM LA DIRECTOR!" ulra acesta. "-Obliviate!" sopti Bell, iar privirile batranului ingrijitor se pierdura, dupa care devenira limpezi si senine. Fata nu astepta mai mult, ci o lua la fuga pana ajunse la etajul VII. Intrand in camera, spuse: "-Janella, mii de multumiri. Daca nu stiam vraja aia de stergere a memoriei, acum eram la Albus Dumbledore in birou" spuse Bell, nervoasa. "-Dar ai stiut'o" completa Helena, invitand'o din nou la joc. Sticla se invarti si cazu intre Zoya si Bell. "-Aleg provocare" spuse Bell, zambind.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|