Adminii nostri sunt dragutzi :)
02 Jun 2010, 22:14
Kennya: Kennya a fost mereu un model pentru mine...sa vorbesti cu ea..mi se parea un must do....si deasemenea ceva foarte greu...Ma simteam atat de speciala cand ma baga in seama,incat nu stiu...aproape ca imi venea sa sar de bucurie Mereu am vazut-o ca pe...mama forumului..chiar de la inceput cand avea cateva posturi...si scriam amandoua la taverna. Ma amuzau mult glumele ei,si asta a fost primul lucru care l-am placut la ea....avea un simt al umorului...cu..o ironie...aparte

Raizen: Pai...mereu l-am considerat tatal forumului Si da,mereu. La un moment dat il vedeam ca fratele meu,si imi placea sa vorbesc cu el si sa-mi dea sfaturi. Si acum as mai vorbi cu el..daca as avea Id'ul lui si daca ar avea timp de mine si chestii Smile Chiar mi se pare un om super de gasca si super intelegator...caruia te poti plange si o sa-ti dea niste sfaturi calumea...adica daca esti proasta iti spune "ESTI PROASTA" si daca ai dreptate iti da. Asta apreciez la el...pare dur...dar spune doar ce vede...si ce crede...si asta apreciez MULT MULT MULT la el...adica in el simt ca pot avea incredere ca am sa primesc un raspuns care chiar ma va ajuta...sau ...adevarul care poate eu nu il observ...Smile

Lyra: Mi s-a parut mereu cea mai scumpica tipaaaa ever///cand vedeam pozele cu ea....cu rochite si diferite chestii...e foarte draguta..nu am avut o parere bine fixata..pt ca nu prea m vorbit...si nu prea se facea observata..ca era mai tacuta...dar ce am...e o impresie bune

Mary: Paaaaai....nu-mi place doar ca imi aduce aminte de o colega a mea...care are parinti profi de mate....FOARTE SEVERI...si care este ceva in genul "nu am voie sa ies din casa dupa ora 4 "....adica mi se pare ca-i prea stresata si chestii Smile si....ca nu se distreaza si nu lasa frau liber chestiilor..mi se pare...asa....inchisa...Happywide fata de oameni...nu stiu cum sa zic

P.S. Am dat copy si paste...deoarece nici acum nu stiu cine-s adminii Finna) si nu am stiut niciodata

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Adminii nostri sunt dragutzi :) - by Guest - 29 Dec 2007, 17:35
Re: Adminii nostri sunt dragutzi :) - by Ada McNair - 02 Jun 2010, 22:14

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Poze cu surorile/fratii nostri Hayley M. Alden 5 2,635 30 Jan 2012, 04:57
Last Post: Splendora Cromwell
  metallistii nostri darkmartieni \m/ Hayley M. Alden 5 1,466 09 Jan 2011, 16:28
Last Post: Layla Wong