Un Nou Inceput... #2
|
03 Jun 2010, 10:43
|||
|
|||
Aceeasi agitatie. Acelasi discurs. Aceeasi sala. Pana si decoratiunile erau aceleasi. Nu aveau bani sa le schimbe?! Sau macar cu o vraja...ceva. Ma rog, nu cred ca asta are importanta. Mai important. MASA! Carnea de pui nu avea suficienti cartofi langa, iar salata are doar 10 rosii si 13 castraveti. Si nu are cartofi!! E crima asta.
Off...iar ma prostesc. Revino-ti! Salata e delicioasa si puiul la fel. Ceva muult mai important este. SUNT INCONJURATA DE BAIETI! Minunat....toti se uita la mine. Nu stiam ca sunt asa draguta. " Fetelor...salvati-maaa " Stai asa! ma pot salva singura! Imi iau la revedere de la baieti ( scurt si la obiect, chestie foarte miraculoasa pentru mine) si ma indrept spre grupul de fete. Se pare ca noua cercetasa, Evelline Clauzs era cu ei. - Saalut fetelor ^_^! - Hei buna! strigara fetele in cor inafara de cercetasa noua. " Sunt sigura ca nu e asa de timida precum pare " - Buna, cred ca tu esti fata noua, Evelline. - Da, asa-i. Zi-mi Ev. " Da, nu e timida...stiam eu ^_^" - I am Jessica. But you can call Jess . - Ok Jess, vino langa noi! striga Bell. " Hhhhmmm...cu ce sa incep? Avand in vedere ca am mancat pui...cred ca.." - Bell, mananci budinca aia? - Nu, ti-o dau tie daca vrei. - Mersi - Si...Ev, iti place ca ai picat la Cercetasi? Drept vorbind, cercetasii se inmultesc, si ma mir la cate inimi curajoase si nobile exista pe lume ![]() Fetele au izbucnit in ras. - Paai...spuse Ev. OCC: Sa continue Ev, cu parerea ei Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Un nou inceput.. | Lily C. Williams | 9 | 1,862 |
12 Dec 2010, 20:57 Last Post: Lily C. Williams |