The beauty of the lake
|
03 Jun 2010, 13:36
|||
|
|||
"-Probabil e ascunsa pe undeva" spuse Jimmy, incepand sa cerceteze atent biroul.
"-Sa incercam cu o vraja de chemare" propuse Abigail, dupa care rosti Accio sabie! "-Ti'am spus eu ca nu merge" spuse Jimmy, ironic. "-Vai, multumesc, chiar nu era nevoie sa ma incurajezi" ii raspunse fata, cu un zambet sarcastic. Si atunci o vazu. Sabia lui Godric se odihnea linistita deasupra scaunului de la biroul imens din mahon. "-Uite'o!" spuse Abigail, aratand spre cutia de cristal in care era bagata. Baiatul se urca pe scaun si lua cutia grea in mana. O aseza pe birou si deschise usita din cristal cu o cheie mica, pe care o gasi in spatele cutiei. "-Il distrugem aici?!" intreba Jimmy, relativ absent. "-Da, nu mai avem prea mult timp" spuse Abigail. "-Impreuna" spuse si Jimmy. Apucara anerul sabiei incrustat cu rubine si asezara lantisorul micut din argint pe biroul din lemnul pretios. Strapunsera medalionul, iar din departari se auzi un strigat sfasiat. Un lichid negru se scurse din interiorul medalionului, in timp ce copiii se indepartara. "-Gata?!?" intreba Ab, mirata. "-Nu a fost chiar atat de greu" spuse si Jimmy. Usa se deschise brusc. "-MI'ATI DISTRUS UN HORCRUX! VETI PLATI AMARNIC!" urla Jon, livid de spaima. Se apropie de cei doi frati, cu bagheta indreptata spre pieptul lui Jimmy. "-Draga Jimmy, imi pare sincer rau de tine" spuse Jon, infuriat. Indrepta bagheta spre inima lui si rosti blestemul de neiertat. Dar in ultima clipa, Abigail se arunca protectoare in fata fratelui sau, ferindu'l de boarea rece a mortii care ii fura si ultima suflare. Jon ramase socat, in timp ce Jimmy cazu langa sora sa, urland de durere. "-Ai omorat'o! De ce?! De ce esti atat de jalnic si las?!" intreba Jimmy, cu lacrimile curgandu'i pe obrajii imbujorati.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Secrets around the lake | Jennifer L. Campbell | 4 | 1,161 |
07 Aug 2011, 17:20 Last Post: Jennifer L. Campbell |
|
Strange things near the lake | Fleur Delacour | 1 | 1,001 |
04 Jul 2011, 14:28 Last Post: Fleur Delacour |
|
Adventures at the lake | Rosalie Vivienne Alden | 10 | 2,143 |