Hogwarts, sosesc acum!
03 Jun 2010, 12:53
Bell se uita prin magazinul de robe, dupa care il vazu pe Edward venind spre ea. Avea un zambet enorm intins pe chip.
"-Mai, mai, dar ce zambareti suntem azi" spuse Bell, chicotind.
Vazu roba alba, impachetata in mana lui.
"-Am vazut ca ti'a placut foarte mult" spuse baiatul, zambind jucaus.
"-Wow, sincer..nu trebuia. Mama si asa m'a pus sa ma uit dupa un cadou" spuse Bell, vesela.
"-Atunci uita'te dupa altceva" raspunse Edward.
Bell se apropie de el si il imbratisa. Baiatul o primi cu bratele deschise, iar cercetasa ii sopti un Multumesc!
"-Acum unde mergem??" intreba Edward, dupa ce iesira din magazinul doamnei Malkin.
"-Pai, sa vedem. Bufnita ai, bagheta ai, robe ai, carti, pene si calimare ai" enumera Bell, iar Edward bufni in ras.
"-Cum poti tine minte toate astea??" chicoti el.
"-Sunt fata" raspunse Bell, usor ironica.
"-Bine, bine, ce ne mai trebuie?" intreba Edward, zambind.
"-Sa vedem. Un ceaun, un cantar si ingrediente pentru afurisitele de Potiuni" raspunse cercetasa.
"-Tot Plesneala le preda?!" intreba Edward, cu ciuda.
"-Mda, din pacate da" spuse Bell.
"-Ei bine, atunci s'ar putea sa uit intentionat unde e hruba in care se predau lectiile" raspunse baiatul, iar Bell incepu sa rada.
"-E un idiot si jumatate" spuse ea, printre chicote.
"-Are o reputatie de minune, am auzit si eu de el" spuse Edward.
Se indreptara spre un magazin din capatul aleei, care avea o vitrina transparenta, plina de afise viu-colorate.
Edward deschise usa, iar Bell intra. O urma indeaproape, si mersera spre rafturile pline de recipiente in care pluteau chestii ciudate.
"-Eu merg sa'mi aleg un cantar, cel de anul trecut s'a stricat" spuse fata, chicotind.
"-Cum ai reusit??" intreba Edward, brusc atent.
"-Am cazut pe el" raspunse Bell, rusinandu'se.
"-Impiedicata mica" o tachina Edward.
"-Haide, Domnule Echilibru" spuse Bell, razand.
Ajunsera in fata standului cu cantare, iar fata isi alese unul micut, din argint. Edward cauta indelung, pana gasi unul pe gustul lui.
"-Arata bine" spuse Bell, privind talerele din arama ce straluceau in lumina venita de la singura fereastra.
"-Dap, pe asta il iau" spuse Edward, zambind.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Hogwarts, sosesc acum! - by Edward Rochester - 01 Jun 2010, 21:13
Re: Hogwarts, sosesc acum! - by Bell Evans - 02 Jun 2010, 12:49
Re: Hogwarts, sosesc acum! - by Bell Evans - 03 Jun 2010, 12:53