Vesnica problema
|
03 Jun 2010, 14:09
|||
|
|||
Bell observa ca Zoya se simtea chiar aiurea, asa ca nu mai insista.
"-Si ce ati facut astazi la Potiuni?" intreba Helena. "-Pai, Plesneala ti'a cam simtit lipsa, Bell, era suparat" spuse Zoya, izbucnind in ras. "-Foarte amuzant" spuse Bell, zambind. "-Ce v'a predat??" intreba Helena. "-Potiunea impotriva sforaitului. Doamne, ce complicata a fost. Am crezut ca innebunesc acolo!!" spuse Zoya. "-E potiunea aia care trebuia sa miroasa intepator si sa aiba culoarea roz aprins?!" intreba Bell, ganditoare. "-Intocmai, doar ca a mea nu era chiar roz, ci rosie" spuse Zoya, oftand. "-Ai invartit in sens invers acelor de ceasornic matraguna amestecata cu algele?" intreba Helena, metodic. "-Aa, nu, le'am amestecat in sensul acelor de ceas" spuse Zoya, dandu'si cu palma peste frunte. "-Ei bine, aici ai gresit" spuse Bell. "-Dar nu'ti fa griji, Plesneala nu depuncteaza atat de mult Viperinii. Totusi, sunt elevi in casa lui, nu ii convine" spuse Helena. "-De ar face la fel si McGonagall cu Cercetasii" ofta Bell. "-Mda, ea saraca, mereu scade. Parca e disperata sa arunce cupa caselor in biroul lui Plesneala" spuse Helena, sarcastica. Un zgomot se auzi de pe hol.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|