Vesnica problema
|
03 Jun 2010, 14:28
|||
|
|||
Helena sopti imediat Nox si o trase de mana pe Zoya dupa patul ei si i-a facut semn sa taca. Bell si Helena se prefacusera ca dorm iar Madam Pomfrey venea la ele , zicand:
"-Helena draga , trebuie sa-ti iei potiunea , e miezul noptii!"iar fata uimita a baut o jumatate din paharul pe care femeia i-l adusese. Avea un gust de mazare si urzica , gust pe care Helena il uraste. "De ce toate potiunile vindecatoare nu au gust de suc de dovleac?"isi zise ea dezgustata in gand. Dupa ce bau , nu se sili sa zica "Bleah!" si sa faca o grimasa ce insemna ca gustul nu era tocmai placut. Dupa ce madam Pomfrey se uita si la Bell , care "dormea" , pleca si stinse luminile. Zoya soptise de langa Helena: "-Pffiu! Am crezut ca ne-a auzit vorbind si ca a vazut lumina baghetei tale! Era cat pe ce sa ne prinda!" "-Si eu ma mir..."murmura Bell. "-Iar potiunea asta e ingrozitoare. Nu-mi place deloc! Dar ea nu , trebuie sa astept sa mi se refaca oasele! Mi s-au refacut ieri , dar cica sunt tare palida..."zise Helena sarcastica. "-Hmm , aparentele inseala , stiai nu?"chicoti Bell. "-Cred ca ar trebui sa plec...nu as vrea sa vina din nou.."zise Zoya. "-Nuu , stai cu noi!"o ruga Bell. "-Nu o sa mai vina , iti spun eu , intr-o clipa ai sa auzi cum sforaie!"iar cele trei fete chicotira. Helena sopti Lumos iar lumina se revarsa pe chipul celor trei fete in intunericul din Aripa Spitalului cea plictisitoare... ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|