Vesnica problema
|
04 Jun 2010, 13:19
|||
|
|||
In timp ce Helena si Zoya gadilau para din tabloul ce ducea in incaperea uriasa unde spiridusii fac mancare aproape...non-stop.Cele doua fete il chemara pe Dobby , care era cel mai de incredere , si Zoya ii spuse:
"-Dobby , te rugam sa ne aduci o salata de porumb si peste si...un pahar cu suc de portocale!" "-Iar pentru mine te rog un suc de dovleac , am mare nevoie de ceva dulce!"zise Helena. "Imediat , domnisoarelor!"chitai acesta si in cinci secunde le si aduse asa-zisa comanda. Croindu-si drum spre iesire si incercand sa scape de spiridusii care le ofereau diverse gustari , Helena savura din plin gustul dulce a sucului de dovleac. "-Yummy! Nu degeaba e sucul meu preferat!" "-Cred si eu...Hai mai bine sa mergem spre Aripa Spitalului."zise Zoya. Dupa ce ajunsera o gasira pe Bell care citea o carte in linistea profunda. Era cam ciudat , pentru ca de obicei se auzea cum sforaia madam Pomfrey. "-Bell , ghici ce am aici?"intreba Helena. "-Salata de porumb si peste!"zise aceasta pregatita sa puna tava pe masuta patului in care in care pacientii isi serveau mancarea. "-Si sucul de portocale..."spuse Zoya. "-Si ce ai mai facut Bell in timpul asta?" "-Doar am citit...nimic interesant." iar aceasta incepu sa manance. Din indepartare se auzea strigatul unui lup , pentru ca varcolac nu putea fii. Luna plina trecuse , iar acum pe cer patrarul de luna stralucea pe bolta intunecata... ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|