Perle...peste perle :))
|
04 Jun 2010, 20:42
|||
|
|||
Tare faza Rain Si...notele mele sunt bune Adica cel putin, notele astea la mate sunt..excelente Daca as mai lua un 7 mi-ar iesi media 7 Iar pe primul am 6 deci e bine (si totusi imi mentin media generala peste 9
![]() Bun, un fel de faza amuzanta. Eram in clasa a 8-a la istorie. Si era 1 aprilie L-am bandajat pe unu din cap pana-n picioare Serios, era plin de bandaje Si l-am pus sa astepte sub catedra Profa de ist, de obicei isi lua scaunul si venea in mijlocul clasei Deci nu prea ii pasa ce e pe sau sub catedra Asa ca pe la mijlocul orei, cand profa tocmai isi scosese rujul si oglinda, ala a iesit usor, a venit in spatele ei si a soptit: -Buna, sunt Frankie, mumia vesela! Reactia profei a fost mai mult decat interesata A aruncat cu rujul dupa el...dar na...numai cu un ruj sa arunce?! Bataie de joc A inceput sa scoata tot felul de obiecte din geanta si dai Era mai ceva ca in razboiu' dintre daci si romani din 101-102 Intr-un final s-a calmat si a inceput sa rada cand i-am povestit ce e cu mumia vesela ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|