Un Nou Inceput... #2
|
05 Jun 2010, 14:46
|||
|
|||
"-La nebunie!"zise Helena zambind malitios.
"-O , si sa nu crezi ca te duci singura acolo!"spuse Bell. "-Luam Pelerina Invizibila!"completa Zoya. "-Ii mai dam noi o lectie..."zise Jessica. "-Bine atunci , ne revedem..."iar Ev il urma pe Plesneala in pivnita lui uracioasa chiar atunci cand se termina festinul. Fetele luara Pelerina si se dusera drept spre biroul lui Plesneala. Usa era , din fericire pentru fete si din pacate pentru Plesneala , deschisa. "-Cum de indraznesti sa-mi faci asa ceva , afurisita mica! Din cauza ta Cercetasii pierd 50 de puncte! Si inca din prima zi!" "-Ma scuzati , dar sunteti de-a dreptul patetic , cum sa scadeti 50 de puncte doar pentru ca v-ati ofticat..."dar Ev fu intrupta de tipatul lui Plesneala: "-Iar!Iar indraznesti sa-mi vorbesti in modul asta , fetito! Mda , ce pot sa ma astept de la un sange-mal..." dar pentru Helena fusese prea mult si nu era singura care se revoltase cand auzise ce spuse tapul troglodit. Isi scoase bagheta si zise in gand Stupefy iar impreuna cu blestemele celorlalte fete se produse o diversiune. Mainele lui era impietrita , dintii erau alungiti mai ceva ca la un cal , iar pielea lui era plina de furunculi ( datorita lui Bell) si incerca sa zica ceva dar una dintre fete a aruncat vraja Langlock.Fetele o trasera pe Ev sub Pelerina inainte ca Plesneala sa se ridice de pe jos si plecara de acolo. S-au oprit tocmai in baia fetelor de la etajul unu iar Jessica izbucni prima: "-Asa-i trebuie , tap tampit.." "-Cum de a indraznit sa zica asta?"tuna Zoya , iar Ev le zise , linistindu-le: "-Ei , pai pot spune ca ce ati facut voi a fost razbunarea mea!" "-A meritat-o din plin!"spuse Bell. "-Oricum , Ev , sa nu regreti ce i-ai facut in Marea Sala! Ala a fost..." "-Un moment memorabil iar tu esti onorata ca l-ai facut!" Fetele izbucnira in ras si se linistira inainte ca un profesor sa le gaseasca in baie... ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Un nou inceput.. | Lily C. Williams | 9 | 1,860 |
12 Dec 2010, 20:57 Last Post: Lily C. Williams |