Perle...peste perle :))
|
05 Jun 2010, 15:41
|||
|
|||
Tare de tot fazele.
![]() Miercuri este ziua mea preferata..de ce? Simplu!Ora de religie xd Ca de-obicei profa intra in clasa si ne ridicaram sa spunem rugaciunea. Unii o lalaiau..altii ziceau numai prostii, i nfine este un talmes balmes ca de fiecare data. Ne asezam noi in banci si profa la catedra. Si ca de fiecare data am niste colegi mai trazniti asa..au cred ca vreo -6-5 puncte la purtare inclusiv si de la profa de religie. Si de-odata profa incerca sa o asculte pe o colega si unu din ei se trezi si incepu sa injure, fiind chiar in banca din fata de la geam. Profa:- Danielutzu, mamaliga, ia hai sa mergem noi frumos la doamna directoare. Daniel ![]() Profa:- Cum ce'ai facut, ma? Hai sa'i mergem la doamna directoare adjunctaq si la doamna administrator sa le arati si lor "sc_la". Toata clasa izbugnise in ras, bine..Daniel chiar pronuntase cuvantul "sc*la" dar a mai fost o faza tare ieri la ora de matematica. Vine profu' in clasa n ustiu ce si ne-a dat deja culegerile la matematica pentru semestrul 1 si 2 de a8-a. Si ne tot zicea sa nu aducem la noi manualul care o sa-l primim de la doamna directoare ca era dupa o alta programa. Profu':- Asa ca de la anu va aduceti culegerile astea si caietu, sa nu va mai carati cu manualul dupa voi. Culegerea puteti sa o luati ca pe o sc_la, ceea ce si de fapt este, ca doar ne folosim de ea ca sa invatam. Nu e cine stie ce faza, dar a fost chiar amuzant pe momentul ala. La ce ne putem gandi noi..xd |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|