Un Nou Inceput... #2
|
05 Jun 2010, 17:04
|||
|
|||
Minerva McGongall intra in baia lui Myrtle, cu o expresie ingandurata.
"-Domnisoarelor!" urla ea, iar Bell tresari. "-Aa, doamna profesoara?!" blabai Jessica. "-Ce cautati aici??" o completa Helena. "-Tin sa va anunt ca din clepsidra cu rubine lipsesc deja 50 de puncte. Cine a avut buna vointa sa le piarda?!" intreba ea, privind fetele atenta. "-Imi pare rau, eu am fost" sopti Evelinne, pasind in fata ei. "-Dar a fost si vina noastra" sari Bell, apropiindu'se de femeie. "-Si cum Dumnezeu ati fost in stare sa il enervati in acest hal pe Severus?!" urla ea. Myrtle iesi dintr'un closet, aparent fericita. "-Dna McGonagall!!!" spuse ea, inveselindu'se. "-Oh, nu acum, Myrtle, n'am timp de discutii" spuse femeia, enervata la culme. "-Baba idioata" mormai fantoma, dupa care se ascunse in vesnica toaleta. "-CUM AI SPUS??" urla profeasoara. "-Aa, cred ca delireaza" spuse Helena, incercand sa'i ia apararea micutei fantome. "-Da, se intampla destul de des" completa Bell, chicotind. "-Domnisoarelor, va rog sa va intoarceti in Tunrul Cercetasilor. Acum, pana nu va scad si eu niste pucnte!" urla McGonagall. "-Da, doamna profesoara" soptira Helena si Bell in cor. "-Si dumneata, nu esti la Cercetasi!" spuse femeia, intorcandu'se brusc spre Zoya. "-Aa, sunt de la Viperini" spuse fata, speriata. "-In grota Viperinilor! Imediat!" striga McGonagall. Fetele iesira din baie, in timp ce se auzira cateva urlete. "-Oare cine urla mai tare? Myrtle sau McGonagall??" intreba Bell, razand. "-Pun pariu ca McGonagall" replica Evelinne. "-Sa mergem in turn" propuse Jessica.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Un nou inceput.. | Lily C. Williams | 9 | 1,860 |
12 Dec 2010, 20:57 Last Post: Lily C. Williams |