In cautarea unui vampir [+16][complete]
|
05 Jun 2010, 17:12
|||
|
|||
O crima perfecta Nu stiu de ce dar uneori voiam sa ii multumesc celui de jos ca mi la scos in cale pe Mark, dar uneori imi doream sa il blestem pentru ce mi-a facut, insa aceasta transformare ma facut sa ma schimb mult nu mai eram acel copil naiv si fricos care se ascundea in propria lume o lume fara batai cu un gram de fericire si cu o famile care sa nu aiva pe primul plan bautura. Mi-am luat o pelerina ,nu doream sa fiu recunoscut, am luat-o pe Maya de mana si am iesit din casa.Era o senzatie minunata nu mai iesisem din casa de mult timp mai ales cand era luna plina. "Maya am nevoie de sange trebuie sa ma ajuti doar n-o sa ma lasi asa sa mor doar ma iubesti nu?" "Dar eu ce pot sa fac si da te iubesc dar.."spuse aceasta cu frica si cu ochi in pamant. I-am spus exact ce trebuia sa fac.Ii vazusem de mult pe banda aceea de "baieti de cartier" care nu aveau alta ocupatie decat sa isi bea mintile si sa fumeze pana isi dau sufletul.Intradevar imi era rusine sa gust din acei oameni hidosi eu o persoana cu sange albastru, sangele creatorului meu, sangele persoanei pe care eu incepeam cu fiecare zi sa o idolatrizez. "Ai inteles ce ai de facut Maya?Sa nu iti fie frica nu o sa-ti faca nimic tu doar spune exact ce tiam spus.Hai dute!" Aceasta trecu prin fata acelor baieti ii dadusem o tigara sa para mai a fata de stada. "Hei baieti n-aveti un foc!"Spuse aceasta putin fricoasa la inceput dar apoi afisand un zambet strengar. "O papusa cum sa n-avem hai nu vii aici avem de toate la alegere!"Spuse un tip care parea a fi seful deoarece observasem de ceva timp ca aproape toata lumea vorbea cu el. Maya se duse spre ei isi aprinse tigara iar cel care ii dadu un foc o lua in brate. "Papusa avem ceva mai bun decat tigari obisnuite, hai vrei?" "Nu multumesc eu ma multumesc cu prostia voastra."Spuse tare aceasta astfel sa imi dau seama ca erau cu garda jos deorece majoritatea dormeu ori erau mult prea drogati ca sa poata sa imi faca fata. In urma mea nu mai ramase nimic sangele lor era destul de bun ca o ploaie intr-o vara calduroasa. "Maya fa ce ti-am spus nu avem voie sa lasam urme."Scoase un cutit si le taie gatul tuturor stergand astfel urma coltilor mei. La scurt timp politia aparu nu aveau absolut nici un indiciu nici o urma nici un semn totul era in ceata aceasta crima oribila fu uitata in timp. Maya a colindat orasul in lung si lat cautand un loc in care sa fie multa "distractie" "Am gasit o discoteca foarte retrasa la tara in apropierea unei paduri e defapt o cladire care se presupune ca e parasita ,politia nu stie de aceasta discoteca deorece acolo este un loc in care se face trafic de droguri si majoritatea adolescentilor care merg acolo se drogheza .Nu au alarme nici telefoane ca sa aunte politia in caz de jaf sau de atacuri." O minunat Maya sa descurcat mai bine decat credeam. "In seara asta le vom face o mica vizita si stii ceva, cred ca n-o sa renunt de tot la ideea mea sa creez Armata mortii negre acolo sunt vampiri de care am nevoie." "Nu, nu este nici un vampir am verificat."Spuse acesta foarte sigura pe ea. "Nu sunt, asa este dar in curand vor fi!"Am spus eu Loukas de Lunemoore. Va urma In capitolul urmator va urma o poza cu Loukas.Sper sa va placa.Multumesc pentru incurajari! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O viata de vampir | Katya Sokorov | 2 | 1,801 |
27 Dec 2011, 20:13 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |
|
Intalnire cu un vampir. Vol1:Alexander Brockelhurst | Isolde du Maurier | 16 | 5,020 |
05 Nov 2011, 13:57 Last Post: Aylee L. Lovel |
|
Autopsia gândurilor unui om ... | Katharina van der Wall | 4 | 2,073 |
26 Aug 2011, 02:04 Last Post: Aylee L. Lovel |
|
Poemele unui suflet | Aylee L. Lovel | 18 | 5,257 |
01 Dec 2010, 15:12 Last Post: Layla Wong |
|
In cautarea fericirii | Matt I. River | 368 | 63,237 |
22 Jul 2010, 22:50 Last Post: Isabella River |