O noapte in Camera Necesitatii
|
05 Jun 2010, 20:01
|||
|
|||
Miscarile erau din ce in ce mai nebunesti de la fata la fata. Toate se distrau de minune, dar stiti cum se zice " Un lucru bun nu e pentru totdeauna".
O fata din anul VI de la viperini intra in camera, iar muzica se opri ca prin farmec. "- Ce faceti aici?" intreba viperina intrigata "- Cum de ai gasit camera?" intrebarea aceasta era pe buzele tuturor, dar singura care avuse curaj s-o zica era Helena "- Mi-a zis un baiat de la cercetasi de ea" raspunse fata "- Tradatorul" sopti Janella "- Mai bine imi ziceti ce faceti aici ca altfel ma duc la Plesneala" le ameninta "- Ai para pe cineva din propria ta casa?" intreba Bell "- Nu e nimeni de la viperini aici" protesta fata Zoya care pana acum se afla pe podea din cauza ca se impiedicase in timpul dansului se ridica. "- Eu sunt de la viperini" tipa aceasta Toate fetele incepura sa rada de modul ciudat in care aceasta se ridica de pe podea. "- Sti ca daca ne gaseste Plesneala o sa o pedepseasca si pe Zoya si va va scade din neperetuitele voastra puncte" continua Bell my momma { raised } me a prophet
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|