Un Nou Inceput... #2
|
07 Jun 2010, 11:19
|||
|
|||
Cercetasele ramasera in liniste in dormitor, uitandu'se la usa care se inchise in urma lui Zoya. Evelinne scapa un mic oftat, iar Bell se apropie de ea si o lua in brate.
"-Nu'ti fa griji, si eu am pierdut foarte multe puncte de la Cercetasi, si totusi prietenii nu m'au indepartat" spuse ea, zambind. "-Dar nu din prima zi" sopti Ev. "-Daca imi amintesc bine, din a doua zi" spuse cercetasa, iar celelalte fete izbucnira in ras. "-Haide, Evelinne, Zoya a reactionat asa pentru ca Snape e seful casei Viperinilor. Poate daca eram in locul ei si cineva ii facea asta lui McGongall as fi facut la fel" spuse Helena. "-Dar sa fim seriosi..cine i'ar face asa ceva lui McGonagall?! Adica, nu exista comparatie intre ea si Snape" spuse Jessica. "-Aici ai dreptate, Jess" spuse Bell. "-Dar poate totusi nu trebuia sa fac asta.." incepu Ev, insa Helena o intrerupse. "-De cate ori sa iti spunem ca nu mai conteaza!?! Cele 50 de puncte le vom castiga la prima ora pe care o avem maine, nu iti mai fa griji. Totul va fi bine!!" spuse ea, aproape exasperata. "-Ok" sopti Ev.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Un nou inceput.. | Lily C. Williams | 9 | 1,861 |
12 Dec 2010, 20:57 Last Post: Lily C. Williams |