|
07 Jun 2010, 21:10
|
|
Matt I. River
|
RP Posts: 158
Casa: Niciuna
Galeoni: 2160
Animal: Labrador Retriever Auriu - Rusty
Slujba: Angajat la Vrajustitie
|
|
Superb, pur si simplu superb o.O Chiar nu am cuvinte Dar..mna..trebuie sa ma straduiesc sa gasesc cateva Daca Bell este maestra descrierii (ca este, ca asa zic eu nu sunteti de acord cu mine?  )) tu esti maestra..nush...cum se numeste tipul acesta de scriere care te face sa te gandesti: "Mai, citesc aceste randuri si aproape ma simt ca si cum si eu as avea leucemie (sau o alta boala). E ca si cum, eu sunt personajul si mai am cateva zile de trait." Ei bine, sincer...mai rar am simtit acest sentiment cand citeam ceva  ) Si totusi, tu ma faci, prin ceea ce scrii, sa il simt mai puternic, mai real, aproape ca simt si durerea fizica Chiar daca este doar emotia pe care o are cineva atunci cand citeste un astfel de text
Asa, din cate stiu eu si tu scrii capitolele in word si banuiesc ca le verifici de fiecare data pentru ca nici la tine nu am gasit nicio greseala (Ei na..am gasit una mica dar nu o luam in considerare avad in vedere faptul ca ceea ce ai scris este extraordinar  ) Si nu te mai gandi ca este prea scurt Calitatea conteaza, nu cantitatea Si fic-ul tau este de nota 10+++  )
Pai..cam atat am avut de spus Iar am scris prea mult dar mna..  Daca nimeni altcineva nu o face atunci am sa o fac eu (ah stai si Ginny face asta din cate am vazut Dar nu prea mai intra in ultimul timp  ?  )
Inca o data, un capitol superb. Ce altceva mai e de spus? Next,next... m/
|
|
Users browsing this thread: 3 Guest(s)
|
|