Zbyeee:| -Shayera Holl
|
08 Jun 2010, 02:11
|||
|
|||
Mersi mult Ana,Simona >
![]() Deci am intrat sa va spun La Revedere personal si sa va rog sa schimbati seful de casa.Sunt unii cercetasi care merita cu adevarat sa se intreaca pentru titlul asta.Eu am imbratranit...s-a dus era Shayerei.[era lui Mi-shil...cat imi place cum suna ].Vreau sa fie ceva nou ![]() Va iubesc foarte mult.Si montionez ca DarkMark-ul a fost mereu casa mea cea dulce Aici am avut singurii prieteni cand s-a dovedit ca si sora[my ex best friend] mea era doar o prefacuta.Aici am descoperit persoane minunate cum ar fi...wow...lista lunga.Ingrid e prima Prefer sa plec din timp...decat sa fie o plecare brusca si sa spuneti ca nu-mi pasa de voi si alea,alea.Nu...chiar imi pasa de voi si sa iubesc.Cum ziceam...ati fost singurii mei prieteni. ![]() Acum am niste probleme medicale severe,si sa recunosc...mi-e frica in adancul meu ca la un moment dat nu o sa le mai fac fata,iar lupta se va sfarsii lasand campul de razboi imaculat...la fel cum a fost inainte.Pana atunci...o sa iau sabia,si cu bratele taiate si am sa lupt cu tot ce ma chinuie.Stiu...sunt filoloaga Ma intorc in 5 luni...in cel mai bun si uimitor caz.Dar totusi...o sa ma intorc!Si promit asta! O sa imi fie foarte dor de voi!Insa...nu scapati voi de mine Sper ca atunci cand ma intorc sa va gasesc la fel de uniti si de activi ca si acum! PS: casa de piatra Isei si lui Ichi ![]() PS2: Sorry Nate ![]() ![]() PS3: Va love-esc pe totiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! ![]() ![]() ![]() PS4: ultimul post Ps5: cate ps-uri o.O PS6: GATA!Termin! PS7: Paaaaaaaaaaaa Ps8: ce m-ar bate profa de engleza acum PS9: nu pot sa dau "Trimiteti "...n-am putere!!!! PS10: ma ajuta Chuck Norris LORDI RULLZ! [nu luati in seama partea asta >.< ] ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Zbyeee:| -Shayera Holl | Sandra Potter | 3 | 1,400 |
07 Jun 2010, 19:48 Last Post: Sandra Potter |