Your favourite lyrics:x
|
09 Jun 2010, 12:10
|||
|
|||
Matt Ichigo Carter Wrote: Ooo.. m/ Fara zahar - Sandu
![]() Salut.Ma cheama... (2x) Cum? Ma cheama... Cand? Ma cheama...A cichi-cichi Sandel... Draga Stela Iti scriu pentru a 7 oara direct din patu' din spital Am invatat sa scriu cu stanga..la dreapta sunt lovit mortal C-am interceptat cu gura o potcoava prinsa-n cuie (pe un picior de cal) Ne stim de cand eram copii De cand eram uite-atatica Te fugaream prin cimitir La inmormantarea lu' bunica Iti aduci aminte?Fiindca eu n-o s-o uit nicigand Chiedica mea si tu cazand cu capu in piatra din mormant Cand te-am vazut plina de sange mi-a parut asa de rau Si m-am jurat sa te iubesc toata viata Sa mor eu! Steluta la cuvantul meu te rog ia bine seama Si raspunde-mi la scrisoare ca daca nu ma tai cu lama! Te-as iubi,dac-ai vrea mai draga Sa-mi cosasti (hasti,hasti!) Iarba din ograda Sa-mi prasasti,2-3 hectare FIiinda vezi (vezi,vezi uai?) Buruiana-i mare Salut.Ma cheama...(2x) Cum? Ma cheama... Cand? Ma cheama...A cichi-cichi Sandel... Iti scriu a 10 mea scrisoare Si vreau sa-ti zic (mi-esti draga!) Mi s-o aprins calcailii dupa tine Si cu mine nu-i de saga De dragul tau ranesc la vite de parca-as fi nebun Pu,duca-se-n pustia neagra Da-te ca tre sa-ti spun Eu stiu ca tu nu tii la mine Ca de Gerula iti place, Te vad intrand cu el in sura Da ce pusca mea-ti face?!?! Te-am asteptat in frig 3 ceasuri la caminul cultural Da tu beai vodca cu Gerula, in crasma de pe deal Am incercat sa fac orice numai sa-ti fiu pe plac Mi-am invatat si calul sa dea din cap hip-hop Da tu nea-nea-nea,Gerula si iar Gerula De parca scopul tau in viata era... (mai! ) Pardon saru'-mana. Ma rog la bunul Dumnezeu ca sa te faca sa-ti dai seama Ca sunt mai tare ca Gerula si-o sa-i zici pa-pa lu' mama Si daca dupa toate astea nu o sa ma iubesti de loc Jur pe tot ce am mai sfant ca beu benzina si-mi dau foc Te-as iubi,dac-ai vrea mai draga Sa-mi cosasti (hasti-hasti) Iarba din ograda Sa-mi prasasti 2-3 hectare Fiindca vezi (vezi..vezi uai?) Buruiana-i mare Salut.Ma cheama...(2x) Cum? Ma cheama... Cand? Ma cheama...A cichi-cichi Sandel... Asta-i ultima oara cand iti mai scriu ceva De-acuma n-o sa mai auzi de mine,sa moara-mama! Aaaaa..stai putin... Mama-i deja moarta.. Ca am dat foc la casa si la sura si grajd cu tot cu vaca Tot ce-am vrut de la tine era sa-ntelegi cat de mult te iubesc Da tu nu tzii la mine si acuma eu gonesc, Cu piste 100 la ora in faitonu' lu' tata. Mi-am dat drumu' din dealul popii,ca mi s-o pus pata. Si rapa lui Andrei Goruno sa-mi fie sicriu Uuooii! Taci in pusca mea din gura nu vezi ca-ncerc sa scriu Asta-i Gerula care urla-n spate L-am legat de frana L-am lovit cu levierul peste gura si i-am rupt si-o mana Steluta e vina ta ca s-o-ntamplat ce s-o intamplat Si sper ca noaptea o sa ai cosmaruri sa te zvarcolesti in pat Gata!Iti spun adio,mi s-o terminat imasul. O!Shit!Am uitat! Cine sa-i dea scrisoarea lu nea postashu? Te-as fi iubit,dac-ai fi vrut mai draga Sa-mi cosesti iarba din ograda Sa-mi prasasti 2-3 hectare Fiinda vezi,buruiana-i mare Bai tata,baï! You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Top 10 favourite stars | Ivy Thibault | 7 | 2,601 |
19 Jun 2012, 18:31 Last Post: Kurt F. Malfoy |
|
your favourite lyrics :x | Hayley M. Alden | 3 | 1,559 |
18 Oct 2010, 09:00 Last Post: Bella Emily Rose |