Sfarsit de gimnaziu/liceu
10 Jun 2010, 14:22
Izzy, Bella, si Desiree, care treminati acum cls a 7a, nu cred ca aveti de ce sa va faceti griji
va zic din proprie experienta ca ultimul an este cel mai bun
eu in clasele a 5a, a 6a si a 7a, nu prea ma intelegeam cu unii dintre colegi iar anul asta, neam inteles bine cu toii, si mam imprietenit cu multi dintre ei
sa nu spuneti ca sau maturizat, pentru ca nu e adevarat deloc: au ramas aceiasi copchii dementi, si tampiti, si nebuni, si orice vreti voi-anul asta am fost o clasa..."in ultimul hal" ca sa o citez pe Sophie
in a 8a, nu stiu ce lege va mai fi referitor la invatamant anul viitor, dar noi de o luna incoace stam in clasa si vorbim
ei bine, azi am stat pe hol
am scos scaune din clasa, am ocupat o parte din hol, de nu putea trece nimeni, si stateam, unii in brate la altii, nu conta, radeam, si glumeam, si ne gandeam, cat de mult o sa bocim noi la serbarea de sdiseara
diriga-care e cea mai buna diriga si profa de engleza ever-nea promis ca o sa ne faca sa plangem, si noi ziceam azi care plange, care nu, care se machiaza, care nu
la fel ca si toata luna asta, a fost o zi nebuna, am stat degeaba, colega mez de banca mia consumat bateria la telefon-trimitea melodii de pe un telefon pe al meu si de pe al meu pe telefoul ei, faza era ca cele doua telefoane erau la fel si nu mergea bluethoot-ul intre ele- am ascultat muzica[three days grace si billionaire ]
am urcat scarile pana la etajul 2 de vreo 6-7 ori si leam coborat tot de atatea ori
revenind la ce spuneam mai sus, ultimul an petrecut alaturi de colegii vostri, va fi cel mai bun
nu va ganditit ca se va termina, ci ganditiva ca ocazii de distractie si de a petrece timpul cu colegii[scuzati cacofonia] inca sunt aici,[mrg, acolo] si va asteapta sa profitati

EDIT imediat dupa: OMG cat am scirs

[Image: 2igkmd1.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Sfarsit de gimnaziu/liceu - by Bell Evans - 20 May 2010, 15:41
Re: Sfarsit de gimnaziu/liceu - by Rose Evans - 20 May 2010, 16:40
Re: Sfarsit de gimnaziu/liceu - by Rose Evans - 20 May 2010, 17:40
Re: Sfarsit de gimnaziu/liceu - by Bell Evans - 20 May 2010, 19:32
Re: Sfarsit de gimnaziu/liceu - by Bell Evans - 21 May 2010, 13:51
Re: Sfarsit de gimnaziu/liceu - by Bell Evans - 02 Jun 2010, 14:02
Re: Sfarsit de gimnaziu/liceu - by Alice Morris - 10 Jun 2010, 14:22