Sfarsit de gimnaziu/liceu
10 Jun 2010, 14:31
stiu ce simti, Al, si eu sunt cam in aceeasi situatie..
in ultimele zile a fost o panarama totala in scoala noastra..venim cu cate doua randuri de haine de schimb si multe sticle cu apa [e foarte cald Finna] si fiecare pauza e destinata udarii..ne udam ca niste copii de gradinita care au descoperit magia apei, dar nu ne pasa ca cei din a7a se uita la noi si rad, ca zic ca ei sunt mai maturi, le strigam doar ca "si voi veti fi asa la anu"..si dupa ce ne udam bine, ne schimbam si stam la soare, imbratisati, nu conteaza cine unde sau pe cine sta pana si profa de chimie [care e directoarea adjuncta] nu ne mai cearta, doar spune sa nu consumam apa prea multa si zambeste pe furis..toti colegii sunt la fel de nebuni ca in prima zi in care ne'am cunoscut, ne luam in brate, zambim, radem..nu vrem sa se termine, e ca un vis frumos care e pe cale sa se stinga..suntem constienti ca jumatate vom fi impreuna la liceu [in clasa de mate-info] pentru ca avem multe medii mari in clasa, dar tot nu vom mai fi aceeasi colegi..si totusi, chiar daca unii au fost mai rai si altii mai buni, acum, pe ultima suta de metri, nu mai conteaza..pentru ca nu vom mai fi niciodata impreuna, cum am fost acum..
iar la banchet, ei bine acolo ne'am descoperit unii pe altii..si nu la dansurile gen "I love my people" [care s'au transformat in "I love my pupil" Finna] sau "Sus pe mese" ci la blues'urile lente, in care stateam imbratisati..eu una, imi puneam capul pe umarul baiatului si inchideam ochii, lasandu'mi amintirile sa zboare..imi aduceam aminte de fiecare clipa petrecuta cu acel coleg, in timp ce ii simteam inima batand langa a mea..a fost ceva special, nu cred ca voi uita vreodata..si au fost artificii, si imi era atat de frig si am mers cu doi colegi, si am calcat intro balta cu saracii mei balerini albi panarama a fost ca atunci cand neam intors la restaurant, toti au aflat ca eu calcasem in balta, a fost faza serii
nu vreau sa se termine anul asta, vreau sa dureze la nesfarsit

OFF: Ma opresc, ca scriu romane pe aici
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Sfarsit de gimnaziu/liceu - by Bell Evans - 20 May 2010, 15:41
Re: Sfarsit de gimnaziu/liceu - by Rose Evans - 20 May 2010, 16:40
Re: Sfarsit de gimnaziu/liceu - by Rose Evans - 20 May 2010, 17:40
Re: Sfarsit de gimnaziu/liceu - by Bell Evans - 20 May 2010, 19:32
Re: Sfarsit de gimnaziu/liceu - by Bell Evans - 21 May 2010, 13:51
Re: Sfarsit de gimnaziu/liceu - by Bell Evans - 02 Jun 2010, 14:02
Re: Sfarsit de gimnaziu/liceu - by Bell Evans - 10 Jun 2010, 14:31