Sfarsit de gimnaziu/liceu
|
10 Jun 2010, 14:41
|||
|
|||
eu nu mias dori sa se faca paparuda la noi, ca la noi fetele vin cu tricouri albe[inclusiv eu]
marti la ora de tehnologie, eu stateam scufundata in scaunul meu, colega mea de baanca cu fundul pe scaunul ei, cu capul pe mine, o alta colega in brate la colega mea de banca, culcata pe ea in spatele nostru, un baiat statea in brate la o fata, unul a inceput sa rada, noi radeam de rasul lui, si cred ca unii au si injurat, dar profa nu a observat a venit la noi la sfarsitul orei si a zis:"8A, voi mai sunteti umani? sau ati trecut la regnul animal?" asta pentru ca o colega incepea sa imite oi, si chestii de genul noi suntem ata de nebuni incat vreo doua fete au luat foi si sau pus in fund pe jos un fost coleg, care a ramas repetent, sa pus la mine in brate pe scaun, aproape am facut hernie, dar sa ridicat, si a venit o colega la mine in brate tot baiatul de mai devreme sia luat si el un scaun si sa pus in dreptul usii de la 8B, si cine vroia sa iasa, "sanatate taica si noroc", ca sa o citez pe doamna diriginta am cerut si eu o gura de apa, si o colega imi spune:"pai, te ridici, mergi inaintem faci la stanga, apoi la dreapta, si bei apa" mam dus, am baut apa, si cand am iesit din baie, zic eu:"Bebe, am iesit din baie, acum ce fac?" asta nu a fost cine stie ce dar, ore nu am facut, de stat am stat, de ascultat muzica am ascultat...ce poti cere mai mult de atat? si diseara am serbare: 5 poezii, multe cantece, cantat la chiatra, si la urma bocit sunt super emotionata si abia astept[serbarea in sine, nu bocitul] PS:Bell, ce daca scriem romane? eu as putea sa scriu cate o carte despre multi dintre colegii mei, cei pe care ii cunosc destul de bine ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|