Sfarsit de gimnaziu/liceu
|
10 Jun 2010, 21:27
|||
|
|||
Astazi am avut serbarea de sfarsit de an. Banchetul il avem pe 17.
Eu sunt impreuna cu colegii mei de la gradinita si nu am fost niciodata intr-o scoala de stat [ invat la o scoala particulara ]. Sunt foarte emotionata pentru intrarea la un liceu de stat. Toti cei care se muta din clasa mea se duc la real, iar eu vreau neaparat uman pentru ca nu ma pricep la fizica si chimie. In ultimul timp nu am mai fost apropiata de colegii mei si doresc o schimbare, dar in acelas timp imi este si frica. Acum la serbare am avut un spectacol de o ora si m-am simtit extrem de bine. Cu totii ne-am simtit foarte uniti si a fost ceva special. La ora de dirigentie festiva am inceput sa plang [ alaturi de alte colege ]. Au fost momente deosebite din clasele mai mici si pe fundal o poezie scrisa de o profesoara care ne-a fost si educatoare. Acum cand stau sa ma gandesc dupa ziua de azi la toati anii petrecuti impreuna mi se face deja dor, desi mai este o saptamana. Cred ca la banchet voi plange din nou ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|