Lectia III - Animagi. Varcolaci
|
11 Jun 2010, 21:52
|||
|
|||
desi chiar nu am avut cand scriu vreun post la ora, pretind si eu ca m-am foit prin banca si particip cu o tema, sper ca e ok
● Explicati cum poti deveni un Animagus si ce forma ar putea lua animalul in care vrajitorul s'ar transforma. Animagus-ul reprezinta persoana capabila de a se metamorfoza intr-un animal reflecandu-le personalitatea si trasaturile, atat de natura morala, cat si fizica. Asadar, nu poate fi alesa in functie de dorinta vrajitorului.
Aceasta abilitatea vine odata cu multa munca, dedicatie si timp, caci procesul, in ciuda beneficiilor de la sfarsit, este lung si chiar dureros. In caz ca persoana da gres, ori se razgandeste pe parcurs, procesul de transformare devine vatamator. Este de stiut ca toti Animagii inregistrati luau forma patronus-ului lor. In sfarsit, dupa o munca asidua, un vrajitor/vrajitoarea va fi capabil/a sa se transforme dupa propria dorinta, cu sau fara bagheta. Forma fiecarui Animagus va avea ceva distinctiv, cauzat de varianta lor umana. (ex: ochelarii, un deget lipsa, etc) Fiecare Animagus trebuie sa se inregistreze la Minister, pentru a se evita abuzurile. Puterea de transformare intr-un animal este un lucru pe care putini vrajitori talentati ajung sa-l stapaneasca... ● Dati exemple de 3 vrajitori [inventati de voi] care sunt Animagi si 3 varcolaci. Animagi:
● Explicati de ce un varcolac care a baut potiunea caracteristica, cu o saptamana inainte de luna plina, nu mai are violenta specifica acestor specii atunci cand se transforma.●Arabella Inglebee: cunoscuta drept prima vrajitoare ce pune bazele unei enciclopedii complete despre Animagi. Forma sa de Animagus era o viespe. ●Basil Ivanova: de origine bulgara, a fost un important om de stiinta al secolului al 17-lea, ce a contribuit cu numeroase date despre animagi si potiuni pe baza de venin cu efecte diverse, menite sa ajute sau sa inrautateasca starea unui Animagus. Lua forma unei cobre indiene. ●Elizabeth Proudfoot: Pantera, ca si transformare, a fost o vrajitoare malefica ce a comis numeroase crime in forma sa felina, spre deosebire de cei 2 de mai sus ce au contribuit intr-un mod benefic comunitatii vrajitoresti. A fost inchisa in Azkaban suportand o sentinta pe viata din cauza deceselor oribile provocate. Varcolaci: ~Alex Kilrian: a fost muscat de un varcolac pe luna plina. Prezenta afectiunile caracteristice. ~Augustus Rosier: primul vrajitor din istorie asupra caruia Potiunea "Wolfsbane" nu functiona. Medicii nu au reusit sa depisteze cauza, insa se banuieste ca a fost ceva genetic. ~Felicia Sorell: O tanara ce, dusa pana la stadiul de nebunie din cauza aflarii faptului ca devenise varcolac, a muscat cel mai mare numar de oameni cunoscut si inregistrata de istorie, intr-un timp atat de scurt: 73 de persoane. Moare la 21 de ani, tot din cauza nebuniei. Potiunea, numita si Wolfsbane sau "Omagul galben", a fost creata cu scopul de a reduce efectele devastatoare provocate de transformarea in varcolac. Aceasta potiune o ajuta pe persoana afectata sa-si pastreze gandirea umana, emotiile, puterea de discernamant, astfel ca nu se vor mai ranii pe ei insisi sau pe persoanele din jur.
Trebuie bauta cu o saptamana inainte de luna plina ● Scrieti diferenta dintre un Animag si un vrajitor transformat in animal. Animagul este vrajitorul cu abilitatea de a se transforma si fara bagheta intr-un animal ce-i reflecta personalitatea. Pe cand un vrajitor normal este transformat in animal numai prin intermediul unei vraji, si in functie de vointa atacatorului. ● Optional! scrieti ce ingrediente credeti ca ar contine potiunea pentru varcolaci~vreau originalitate, nu copiat de pe internet Nume: Wolfsbane Potion (habar nu am traducerea, am citit primele 4 carti in eng, deci pot doar sa o deduc, ca' mi-e sila sa caut pe gugal ![]() Ingrediente: ~ Apa (pai da' cum, fara? si in ce pretind ca pun ingredientele? xD) ~ Flori de aconit/omeag, de la 10 pana la 15, in functie de intensitatea dorita (ce este influentata de varsta celui ce bea potiunea) --> e chiar numele potiunii, deci cel mai probabil e un ingredient major ![]() ~ 2 grame de argint topit (conform credintei populare varcolacii pot fi alungati cu argint ...) ~ 2 sortimente de plante calmante comune. ~ Esenta de Mandrake ~ Solzi de dragon (se stie ca au rezistenta magica mare) ~ Pudra de cochilie de crab-de-foc (stiti voi, Fire Crabs) ~ O lingurinta cu boabe de mustar P.s: faza cu mustarul mi-a venit de la o reclama tv ![]() "And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!" "Wit beyond meansure is man's greatest treasure!" ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lectia I - Introducere | Veronique A. Dupont | 31 | 4,738 |
16 Jan 2012, 18:38 Last Post: Veronique A. Dupont |
|
Lectia III - Fera Verto | Bell Evans | 20 | 3,458 |
05 Aug 2011, 21:36 Last Post: Bell Evans |
|
Lectia II - Vraja Nallaw | Arwen Jade | 60 | 7,453 |
10 Apr 2011, 11:10 Last Post: Anaella L. Hathway |
|
Lectia I - Istoria Transfigurarii | Arwen Jade | 35 | 5,426 |
26 Oct 2010, 18:37 Last Post: Arwen Jade |
|
Lectia IV - Vraja Kndun | Bell Evans | 30 | 6,442 |
25 Aug 2010, 20:25 Last Post: Kasumi Mikoto |
|
Lectia II - Transfigurarea animalelor | Bell Evans | 42 | 8,609 |
08 May 2010, 18:50 Last Post: Bell Evans |
|
Lectia I - Principalele categorii de Transfigurari. Notiuni elementare | Ginny Malfoy | 26 | 6,126 |
17 Mar 2010, 10:06 Last Post: Guest |