In cautarea unui vampir [+16][complete]
|
11 Jun 2010, 22:35
|||
|
|||
Violul Eram un nebun.Ma uram pentru asta.Violam ceea ce iubeam s-au mai bine zis ce uram, pentru ca ura este un sentiment mai puternic decat iubirea.O stangeam atat de puternic in brate si simteam ca nu poate sa respire.In cateva minute nu se mai zbatea, statea linistita si isi privea moarte in ochi, adica pe mine.Doar ca nu mai era nici o placere sa o vad linistita, doream sa sufere nu sa o faca acum pe curajoasa,sa planga, sa ma implore sa nu o omor.In acel moment simteam cum eram diavolul in persoana.Am privit-o lung, era goala pe patul meu, parul ei i se aranjase peste sanii ei mici abia infloriti.Se ferea de ochii mei,era doar o copila.Am ridicat-o apucandu-i fata intr-o mana spunandu-i: “Roaga-ma sa nu te omor!Implorama!”I-am zis inca plimbandu-mi mainile pe corpul ei dezvelit. Ma privit cu ura in ochii si m-a scuipat zicandu-mi. “Mai bine ma omor decat sa iti cad la piciorele tale!”A tipat la mine. M-am sters pe fata cu mana si am luat-o de par facand-o sa tipe de durere. “Nu esti inteligenta deloc,voiam sa te crut ,dar acum tine minte bine seara asta pentru ca nu e seara in care mori este seara in care incepe calvarul vietii tale!”I-am zis aceasta incepand sa o lovesc ca un maniac pana ce obrajii ei sagerau dupa acest lucru am facut-o a mea.Eu nu simteam nimic ,insa ea tipa de durere si acest lucru imi provoca o placere maxima.Am violat-o toata noaptea doar de dragul de a o auzi suferind.Dupa ce am terminat asternuturile albe imaculate parca fusesera pictate intr-un rosu aprins. M-am ridicat dupa ce ea lesina de durere mi-am pus un pahar de sange din mini frigiderul pe care il aveam in camera.Nu ma simteam nici bine, nici rau.Maya era mai mult moarta decat vie ,iar eu aproape ca ramasesm singur.Dupa o ora in usa aparu Maya.In viata mea nu vazusem asa ceva ,era terminata.A venit la mine si a cazut in genunchi si mi-a sarutat mainile.Vedeam si nu puteam sa cred dupa tot ce i-am facut in seara aceea ma asteptam sa incerce sa ma ucida.Era greu sa omori un vampir ,dar puteai.Trei lucruri omorau un vampir si anume:Soarele ce te ucidea lent si dureros,sangele propriu care era o metoda rapida si sigura ,insa dificila si lacrimile pentru ca un vampir poate plange o singura data in viata atunci cand isi ofera viata lui in schimbul altei vieti fie om, fie vampir.Un vampir plange cand iubeste.Maya inca imi saruta mainile si plangea peste ele.Si-a ridicat privirea vazand ca ii se sparsese cateva vase de sange la ochii,iar acest lucru o facea sa planga cu sange. “Te iubesc! Orice mi-ai face sunt aici pentru tine, pana la moarte chiar daca moartea mi-o vei aduce tu!”Era incredibil ma iubea ,era perfect. “Maya eu nu te iubesc,nici nu te urasc, sa spunem ca esti doar cineva de care ma folosesc pentru a ajunge la Mark.Nu trebuie sa ma iubesti trebuie doar sa imi fii loiala si sa iti doresti sa fii femeia mea!”I-am spus deoarece nu aveam nevoie de iubire in ceea ce i-am facut eu ei. M-a privit in ochi si a inceput sa zambeasca spunandu-mi. “Loukas ca sa vezi ca te iubesc ti-am pregatit o surpriza!Mark este aici!”Mi-a spus acestea facandu-ma sa inghet deoarece in camera se afla Mark alaturi de doi barbate si o femeie.L-am privit in ochii dupa atata timp.Acesta imi facu din ochi ca in vremurile bune, cand eu eram el si el era tot pentru mine. Va urma Scuze de intarziere!Sper sa va placa! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O viata de vampir | Katya Sokorov | 2 | 1,804 |
27 Dec 2011, 20:13 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |
|
Intalnire cu un vampir. Vol1:Alexander Brockelhurst | Isolde du Maurier | 16 | 5,024 |
05 Nov 2011, 13:57 Last Post: Aylee L. Lovel |
|
Autopsia gândurilor unui om ... | Katharina van der Wall | 4 | 2,083 |
26 Aug 2011, 02:04 Last Post: Aylee L. Lovel |
|
Poemele unui suflet | Aylee L. Lovel | 18 | 5,288 |
01 Dec 2010, 15:12 Last Post: Layla Wong |
|
In cautarea fericirii | Matt I. River | 368 | 63,308 |
22 Jul 2010, 22:50 Last Post: Isabella River |