Parents
|
12 Jun 2010, 18:56
|||
|
|||
@Liz
cu serios esti un pic fraiera ca iti lasi parintii sa faca ce vor din tine:| si tu le spui frate de toate lucrarile..mama nu stie nici de 4ul de la info de anul trecut, nici de 4ul la muzica de anul asta, nici de notele de 7 din testari la mate, notele mici pe care mi le pune profa de engleza, 6 ascultare la isto sau teza de 8.toate s'au marit si au trecut.si oricum mama nu mi'ar face nimic pentru un 8 sau ceva, dar nu risc=)) dar tu..stii cat ma poti calca pe nervi la fazele astea cu "nu vreau sa creeesc ![]() Quote:Nu am voie sa ies prin parc cu cea mai buna prietena... BECAUSE... chiar in acelasi cartier sta tipul de care imi place =[[[[ a aflat din jurnal, of course o.O si nu vor ei sa ma lase.gez.ma cunosti suficient ca sa stii parerea mea despre asta=)) deci nu. de ce trebuie sa fi asa timida si rusinoasa?:-w ti'as scrie 293 de pagini pe tema asta si te'as pune sa le citesti si sa le lasi aiurea in camera ta sa le vada si maica'ta. in primul rand parintii tai sunt obsedati sa nu iesi cu baieti right? nici bunica'mea nu e delooc incantata, dar 1.cine ii spune? si 2.ce treaba are cu mine? . nu au ce cauta in intimitatea ta, in locul tau..as avea..nu stiu..o parere foarte foarte proasta despre mama daca mi'ar citi jurnalele.bine ca nu tin unul=)) si faza e ca ea e de treaba si nu citeste oricat de curioasa ar fi. imi dau seama pt ca tineam prin cls II - III unul si in el vorbeam despre muuuulte prostii pe care le'am facut..cum era calculatorul plin de virusi de la jocurile barbie dress-up si unele minciuni pe care le'am zis.si mama nu e genul care sa taca, daca afla ceva, fie si o aluzie, vine si clarifica situatia. parintii tai sunt al naibii de exagerati.nu e dreptul lor [si ce daca te iau cu faze ca esti copilul lor?] sa iti interzica ceva ce iti face placere, sa iesi cu nu stiu ce prietena, doar pentru ca in zona locuieste baiatul ala de care iti place.Ar trebui sa se calmeze naiba ca tu nu minti in jurnale cand spui ca nici macar nu vorbiti cine stie ce, clar nu va intalniti si faze. du'te intr'o zi la mama ta si spune'i ca vrei sa iesi la un suc cu tipa aia, cand stii ca nu ai indatoriri gen teme pe vacanta/treburi in casa/verisori mai mici, si daca zice 'nu' cere explicatii.Insista si NU ROSI:-w da ma rog..e imposibil la tine=)) tu te balbai intr'un hal fara de hal cateodata.. ![]() ![]() ![]() daca nu iti iese sau daca nu te descurci..sa nu imi spui mie pe nume:-w vin si te fur noaptea pe fereastra ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Parents - by Jenny Spring - 29 May 2010, 18:29
Re: Parents - by Sophia Mason - 29 May 2010, 18:35
Re: Parents - by Jenny Spring - 29 May 2010, 18:50
Re: Parents - by Sophia Mason - 29 May 2010, 19:53
Re: Parents - by Helena Daphne Rose - 29 May 2010, 20:54
Re: Parents - by Jenny Spring - 29 May 2010, 20:56
Re: Parents - by Alice Morris - 30 May 2010, 11:41
Re: Parents - by Evelline Clauzs - 30 May 2010, 21:17